Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kaç kişi hergece ruyasinda oldugunu görüyor yada soyle soyliyim cok sık araliklarla ruyanizda öldüğünüzü görüyorsunuz varmi kimse ?[hline]Forcedata Hosting Icq : 165859149 [b]Mix Online Gaming Inc.
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 amacin nedir olm :) 2-3 kere oldu bana ruyamda oldugum anda uyandim ama.
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 iste ben uyanamiyom oldugumu goruyom direk abi herkese soruyom ben uyaniyorum diyo.... hele bir tanesini anlatsam offfffff[hline]Forcedata Hosting Icq : 293780965 [b]Mix Online Gaming Inc. [Bu mesaj Gawain tarafından 30 August 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi savaş ortamının içindeyim atlıyorum zıplıyorum ateş ediyorum sağ sol matrix tripleri koşuyorum koşuyorum adamlar arkamda atlıyorum h******r uçurummuş lan düşüyoz lan bi ürperme dalgası ve uyanış... kışın oluyo hep bana.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben rüya çok nadir görürüm. görünce de genelde kabusumsu olur kötü şeyler falan olur da hepsini bir büyücü edasıyla(her rüyamda büyü yaparım ehe) çözerim hiç de ölmedim daha hmm :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 diyorum bir tanesinde ruyada ellerim bagli tipin teki yüzünü hatirlamiyom kafama silah dayiyo ve tak bir bakiyorum yerdeyim ses yok silahin patladigini anlamiyom ama kani hissedebiliyom yani öldüğümü gerçekten çok ilginç daha çok var böyle bir ara fazla frp okuduğumda orc kesiyordum felan rüyamda ...........[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bazen twileklerle uygunsuz pozisyonda görüyom kendimi lol[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hmm. zannedersem kafana bişeyler takılmış son zamanlarda...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: Grudge, 30 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: hmm. zannedersem kafana bişeyler takılmış son zamanlarda...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? yok bu bir kaç senedir boyle aralikli görüyorum keşke öyle bişi olsa psikoloğa gittim bir anlam veremedi ne iş yaptiğimi sordu nereli olduğumu sordu ama bişi bulamadi.....[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gereksiz quote hedesi...[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 infernal sana sordummu ?[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sakin... sadece çirkin görünüyo onun için söyledim agresifliğe gerek yoktu..[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yok agresif değilim sana çirkin geldiyse söyleme be içinde kalsin gereksiz quote hedesiymiş konu dağıtmakta sizin gibi userlarin üstüne adam yokya neyse devam et bakalim.........[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 abi ama bi üstteki post'a quote yapmak genel olarak userlar tarafından hoş görülmez.bende sevmem.infernal dan önce görseydim ben sölerdim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 banada olmustu 2-3 kere birinde dinazordan kaciyodum cok acayip, boyle simsicak olmustu vucudum direk uyanmistim.. bide dusmusum gibi cok oluyo[hline]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 evet böle düşüyomuş gibi ürperiosun bi garip oluo[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 rüyaların tersi olurmuş..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bole bi ruya goruyo olmanin nedeni kucukken yasadiin bi olum tehlikesi olabilir yada neblm buyuq bi shock gibi bisi yasamisindir bole seler yasiyan warsa kucuk yasta gormeleri doaldir ben hc gormedm ama insan oldururken kendimi cok gorurum yada fikerkende gorurum arada bi onun disinda karma ruyalarimda wardir alakasiz olurlar genelde
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya benim rüylarımda alakasızdır hatta bazılarını unutmuyorum falan ve yıl ara ile aynı rüyayı gördüğümde olur ama en bombası karabasan geldi bir kere 5 dakka hareket edemedim bağaramdım çırpındım tamam gittik bu sefer satan bak nickte uyoyo sıkıyosa çıkar büyülü kılıcını saldır cinlere hadi daha hareket edemiyon diye kendimi gaza getirmeye çalışıyodum sonra birden fırladım biir aahhhh ile ha*** çektim gittim su içtim falan[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Bana da gelmişti karabasan, Ben de hareket edemedim "Lan şimdi napıcaksın" dedim kendime kastım kastım huvaa diye gazla kalktım zaten en küçük harekette bile yok oluyor...[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D
hella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 çok fazla rüya görüyorum. savaşıyorum, ölüyorum, öldürüyorum, araba kullanıyorum, içiyorum, vs... başka bi boyuttada sürdürdüğüm bi hayat var gibi bişey.. allahtan para kazanmama gerek yok hheeh ve rüyalarımda çok fazla dişlerimi sıkıp, gıcırdattığım için dişlerime plastikimsi birşey yapıldı. yatarken onu takıyorum. ailemin söylediğine göre zaman zaman tee onların odasından duyuluyomuş diş gıcırdatmam inanmıyorum gerçi ben ama. dişlerime çatalın ucu değdiğinde bile tüyleri diken diken olan bi adamım çünkü[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 31 August 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi kere ruyamda denizin ortasındaydım ve böle bi cubuğa tutunmuştum dev dalglar üstüme geliodu her seferinde kayıyodum ama sonra kutu gibi bişey geldi ona tutunmaya çalışırken düşüyodum denize çıkıp çıkıp düşüyodum ama bilincim yerinde ruyadayım ama diyorum ulan sıkıldım artık heh sonra ölüp ölmediğimi hatırlamıyorum ama[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 olur öyle telaşetme[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Niyeyse rüya olduğunu bildiğim halde düşerken, bir nesne gelirken bile bile kurtulmaya çalışıp uyanırım. Hayret bişi[hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 31 August 2003 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 benim çok ilginç bi rüyam vardı, muhtemelen kafaya takmamdan kaynaklandı biraz, o sıralar hoşlandığım kızla, onun evine gidiyoruz rüyamda, o bir şey alıp çıkacak ama nedense birinci kattaki pencereden giriyoruzo alıyo eşyasını atlıyoruz camdan nedense 1. kat bir anda 4 kat yüksekliğinde oluyo düşüyorum düşüyorum tam çarpcakken uyanıyorum :) çok ilginç bi rüyaydı okulun altında sinema vardı felan ehaeha[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar