Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte buymus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slmın aleykum
herkes gel forumlara falan dedi bende geldim hadi hayırlısı imza mimza yok tanıyan tanır ...... ankara dakiler icin capo desem yeter heralde .....
Mesaj tarihi:
Ho$t istemiyorum capo mapo forumlarımda :P geet !!

Hoşgelmişsin capo kardeş..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Balonsun işte olm sus, seni artıkın onunla özdeşleştiriyorus.. Balon capo !![hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
hala sana uygun bi avatar arıyorum ama bulamadım ahh aklıma geldi en iisi " Ring" filminin sitesine bi bakıyım o kocaman halka tam senlik :))
Mesaj tarihi:
Nihaha sus bulaşma bana 2. balonu da korum :P[hline]

Mesaj tarihi:
Hoşgeldin Capx ! :) Guildin aslan şeysi Reaveri de burda :p[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
lol hangi guildin guildden cıktım guild dagıldı neyse sanırım yarın kendi guildimi kuruyorum ha bu thalionun nickini soyleyinde almayım guilde :)
Mesaj tarihi:
Capx guild kuracaksak türk bişi kuralım !!![hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 01 September 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
Capx guild kuracaksak türk bişi kuralım !!![hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..

+1
Ayrica adi Knights of The Crescent olsun(O guildden olanlar darilmasin ama o guildin adi cok gicigima gidiyor,Holy Trinity de)
(Kişisel görüşümdür,yanliş anlamayin)
[hline]Aziz lvl28 Saracen İnfiltrator

[Bu mesaj Bugvan tarafından 02 September 2003 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...