DarkWanderer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya neden burda karakter acamıyoruz??? gmler le konustum ilgilenioz diyorlar ama tam bi acıklama alamadım yada ne zaman düzeleceğiyle ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aman kardeş başka serverda aç bura full dolu ondan başka bi yeni server bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 var zaten chrommagus ta oynuyorum artık da yine de burning de de açmak istiyorum zebille arkadasim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sanırım yok artık karakter açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hardware upgrade yapıldıktan sonra açılacak yanıtını almıştık Blizz'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mesaj yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar