LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne düşünürsüzün bu tel. hakkında sizce aldığıma değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 deger. kullaniyorum cok memnunum , ilk defa nokia disinda bi markadan bu kadar memnun kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 arkadaşta var baya güzel bence..küçük ve şık olması da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende kullaniyorum telefon şık kullanışlı fakat bazı küçük detayları sinirimi bozuyor mesela resimleri full screen yapamiyoruz fakat zoom yapilabiliyor yani videolarıda full screen izleyebiliyoruz çok güzel işte resim e neden oyle bi özellik koymazlar anlamadım birde diğer bi gıcık olduğum yanı rehberde hem sim numaralarını hemde telefondaki kayıtlı numaraları aynı anda göstermesi yani bir seçenek yok sim imi göstersin telefonumu diye buda şu sorunu yaratiyo sim deki numaraları telefona geçirince hem sim de hemde telefonda olduğu için çifter çifter oluyo (= tabi basit sorun ama işte taktınmı kafaya duramiyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hmm çok iyi tel aslında ama çok msj yazan biri sayıldıım için k750 aldım ben de. alttaki çıkan paneli çok hafif rahat tutup msj yazamıyorum o telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar