Daniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaslar bugun pc me virüs bulastı neyse hallettim sildim falan ama tema kaydı başlat menüsü xp menüsüyken normal klasik windows tarzında ayarlarda öle deil bana normal windows teması yolluyabilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Nerede ,ne kadar büyük çok büyükse malesef ama 10 mb'den büyük olmasın 15 ten sonra hiç yüklemem.Ama küçükse hemen. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:39 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sağ click özellikler ordan görünüme girdigim zaman windows klasik stil den baska hic bisey yok halbuki windows xp de olması laazım ne yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://rapidshare.de/files/12401464/XP_Tema_BY_SADGAMER.theme.html Şu mu yanlışsa bidaha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olmuyo dedim gibi windows klasik stili yazıyo tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 O dosyayı çekip temayı yüklemeyi denesen o default xp teması çift tıkla onu biyerlere at bende başka dosya yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar