Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

video oyunu bıraktım..


ofs

Öne çıkan mesajlar

http://www.mytc.net/~bahri/Elveda.wmv




Bu VideO YAKLASIK 1 haftalık belki 1.5 Haftalıktı Bundan sonra Kendimi yine toparlamıstım 2 gün önce raptor +8 aldım tüm herşeyimi sattıkdan sonra ve bugün silindi knightnin bugları yüzünden emeklerim zamanım gözlerim herşeyime yazık oldugunun farkındayım insanlar bukadar kalitesiz bukadar namussuz bukadar şerefsiz olamaz Madem Dupe yapiyorsunuz kullanın ßizim sucumuz nedir?
Neyse bu videoda raptor +8 alacaktım 1.5 hafta önce WilkeenSoon tarafından dolandırılmıstım sonra sinirlenip shellerimi basmıstım bu videodan sonra tüm arkadaşlarım bana destek cıktı yeniden basladım ve +8 raptor aldım 2 gün önce bugün oda dupe cıktı bişe demiyorum sadece cok afedersiniz kaderimi s1kim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

video bakarsan anlarsın:) bu arada Forumtrde videoyu ceker cekmez yayınlamıstım burayada yayınlayım dedim sizleri için aslında bilmiyorum Hep kötüler kazanıyor anlamadım gitti nasıl adalet bu neyse konustukca aklıma geldikce sinirleniyorum bu videodan sonra kendimi eskisinden daha iyi yapmıstım simdi yine 0ım dedim ya 2 haftada 1 0 dan baslıyorum ya dupe cıkıyor ya dolandırılıyorum ya biri şerefsizlik yapiyor yada sinirlenip herşeyi basıyorum vs. neyse saglık olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni tanıyanlar ßilir inanın bana bu oyunda cok şansızlıklarım oldu hatırladıklarımı isterseniz Yazayım


60 lvl altında 1 ton olay olduda onları bile sallamıyorum



60 lvlde %30

61 lvlde %50


62 lvlde %30

60 Lvlde +6 Shell setimi +7 raptorumu sinirlenip çöpe attım

61 lvlde 1 kez arkadaşıma güvendim glave +8imi verdim oyundan cıktı beni sattı raptor +8 alacam diye 5 milyarlık mal verdim adama adam trade atmam dedi 5 milyar öyle çarptı ve her dolandırıldıgımda tüm eşyalarımı bastım ßiri dedi ujionun yigeniyim onun raptorunu satıyorum dedi inandım öyle dolandırıldım en son WilkeenSoon serefsizine inanip verdim tüm itemlerimi ama bu sefer yine dolandırılacagımı bildigim için video cektim sonuında yine herşeyim sinirlenip yaktım En son arkadaşlarımın hatırına 0dan basladım eskisinden daha iyi oldum 2 gün önce +8 raptor aldım oda bugün silindi suanda yine cırıp ciplagım oyuna dupe wipe oldukdan sonra daha girmedim girmekte istemiyorum inanın tek kelime diyorum şansımı kaderime sçayım videoyu izleyin anlarsınız gerçi bu videodan önce 1 ton olaydı bu video onların yanında 1 hiç ztn bu video geçen haftanın ben bugün raptorum silindikden sonra sinirledim o yüzden bunu size göstermek istedim neyse saglık olsun inanın arkadaşlarımada sölyemişti +8 raptor alayım 65 sonra 70 kasacam diyordum büyük hırsla 2 gündür kastım biraz bişeyler bugün ise bu sonucla karsılastım bişe demiyorum inanın hiçbirşey demiyorum diyemiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

napayim insanlara güveniyorum insanlar şerefsiz ise benim sucum ne bu arada madem begenildi 1 video daha vereyim :)
http://rapidshare.de/files/12014353/Quest.wmv.html

Pelerin görevi için yardım etmistim ins buda begenilir neyse:)

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 21:08 tarihinde, ofs tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında tanıdıklarınla yapıcaksın bu işi. sen 2 milyarı kıymadan vermişsin. tanıdıkla yapıcaksın bu işi yoksa olmaz. böyleleri varken de bu oyun oynanmaz.
böyle alışverişlerde trade hack kullanıcaksın aslında. sonra vermezse girer raptoruda paranı da alırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahri sen aptalmısın cokda sıkımde ıdı a g sana benım haberım warsa en adı o.ç yum dıyorum sen hala baskalarına 1 şeyı ıspatlamaya calısıyorsun hayret 1 şeyya ılla kufur ettırecen adama!!! adam sana satarken demedımı guzel kardesım raptoru takasda aldım senı zorlamıyorum sen nededın?? aman bırak düpe ise düpe olsun wer wer demedınmı e dangalak erıf hem ogle dıorsun 2 gün sonra sılınıncede bogle dıorsun sen serefsız dılsınde nesın sımdı????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...