mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Maddi ihtiyactan dolayi cok az kullandigim psp ve detaylarini satmak istiyorum. Sony Garantili - Psp Value Pack (kutuya dahil olan hersey) +Pro evolution Soccer 5 (umd oyun) +Coded arms (umd oyun) +1GB Sony Memory stick. ciziksiz lekesiz tertemiz dehset bir medya kutusu iste vsvsv :) fiyat icin pm den ulasiniz. gereksiz yorumlardan kacininiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaç para pm çalışmıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 pm in calismadi simdi dikkatimi cekti kusura bakmayin, fiyat olarak 450 milyon (400 ytl mi oluyo acaba :) dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gayet ii fiyatmis. alicak olan durmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 almayan utansın yani çok net söylüyorum..para olsa damlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lam en sıkışık anıma rastladı. pes artık yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 borçlarım birikmiş olmasa hemen atlardım süper fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 2ci bir postuma kadar satisi iptal etmis bulunmaktayim. Kiralamaya calistigim daire bugun tutuldugu icin maddi ihtiyacim kalmadi ehe :) satis kapanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 satis tekrar gundemdedir. 450milyon tl karsiligi istanbul ici. pazarlik dusunmuyorum, saydigim paket zaten ortalama 750-800 milyona tekabul ediyor.. ilgilenenler [email protected] emailinden bana ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 0 a valuepack 400 milyona bulduktan sonra senden nie aliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 +pro evolution soccer 5 (umd oyun) +coded arms (umd oyun) +1gb sony memory stick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1gb ms e talip olabilirim.fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tek satmayi malesef dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ankara'dayım satınalabilme olasılığım nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hala satmayı düşünüyor musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar