TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://rapidshare.de/files/11380232/ZeroMovieTrailer.wmv.html arkadaslar patıcık kapalı ıken vıdeolar aradım ve en guzelı buydu belkı bu vıdeo daha once konmus olabılır ama tam bı bılgım yok ben yınede sızle paylasayım dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben önceden izlemiştim.gerçekten cok güzel bir video.en çarpıcı yanı da video nun bi kısmında f9devil la 0000000 ın 1v1 i var.bi 20 sn falan sürüyor.0000000 rahat alıyo.bir rogue nin Yapabilecegi herşey var bu video da tavsiye ederim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 elımde aslında daha bırcok vıdeo fılan war mesela F9Devil vs Nychris fılan ama nasıl koyacagımı bılmıyorum eger yapabılırsem onlarıda koyacagım patıye tabı ıstersenız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 rahat felan almıyo lem başlarda canlarına dikkat et :D F9 rullaz banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tşkler güzel 1 video:) video arşivim bu arada 45 oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla Gercekten 0000000 Cok Guzel Videyo Cekmıs Adam Ne bıcım Combo Cekıyo Oyle Ya Ama Gercekten Hakkını Verıyoda Lvlin [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:27 tarihinde, BlackDoor tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Daha Baska Videoları Varsa Linklerini Koyarsanız Sevınırım NYchirs Bobert Onlarında Olursa İİi Olur Cok Sey İstiyorum Deilmi :D [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:27 tarihinde, BlackDoor tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 harbi güsel bi video muş. çok teşekkürler dostum adam işini bilio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya nasıl rahat almıyo.orda f9 paso pot içiyo durmadan pot basıyo.0000000 sadece minör basarak kesiyo adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Herkeze tekrardan mrb.. Hoş bir stili var Skill dizilimi olarak :) Ancak hiç ileri geri yapmadan combo yapıor nasıl anlamadım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eger linkleri bulabılırsem bende daha NYchris ve soulslayer ınde vıdeoları war lınklerı bulursam koyacagım merak etmeyın:P hepsı bırbırınden guzell:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Adam sadece 1v1 girmiyo 5v1 8v1 giriyo F9devil alıyo Soulslayer alıyo 2 tane battelepriestla birden kapışıyo ama adam kendini bir ara tank sandı ve tek başına DM kesmeye başladı ve ben o sahnelerden sonra koptum zaten :) Bu arada müziklerde güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Adam tek kelime ile muhteşem ....En azından bazıları gbi Debuffla dolaşmıyo ..Zaten Video da yazıyo ^Kimin Debuff A ihtiyacı war ki ^ Ares in en sevilmeyen adamı sevilmeme sebebini gösterdi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yoooo bende 00000 Çok seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya denedım de nası bı dosya seccez onu anlamadım n olur anlatım yoq sa meraktan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 zerozero rox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar