Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0000000 ın cektıgı harıka bır vıdeo(daha onceden verılmıs olabılır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://rapidshare.de/files/11380232/ZeroMovieTrailer.wmv.html

arkadaslar patıcık kapalı ıken vıdeolar aradım ve en guzelı buydu belkı bu vıdeo daha once konmus olabılır ama tam bı bılgım yok ben yınede sızle paylasayım dedım.
Mesaj tarihi:
ben önceden izlemiştim.gerçekten cok güzel bir video.en çarpıcı yanı da video nun bi kısmında f9devil la 0000000 ın 1v1 i var.bi 20 sn falan sürüyor.0000000 rahat alıyo.bir rogue nin Yapabilecegi herşey var bu video da tavsiye ederim : )
Mesaj tarihi:
Valla Gercekten 0000000 Cok Guzel Videyo Cekmıs Adam Ne bıcım Combo Cekıyo Oyle Ya Ama Gercekten Hakkını Verıyoda Lvlin

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:27 tarihinde, BlackDoor tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha Baska Videoları Varsa Linklerini Koyarsanız Sevınırım NYchirs Bobert Onlarında Olursa İİi Olur Cok Sey İstiyorum Deilmi :D

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:27 tarihinde, BlackDoor tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Herkeze tekrardan mrb..

Hoş bir stili var Skill dizilimi olarak :)

Ancak hiç ileri geri yapmadan combo yapıor nasıl anlamadım !!!
Mesaj tarihi:
Adam sadece 1v1 girmiyo 5v1 8v1 giriyo F9devil alıyo
Soulslayer alıyo 2 tane battelepriestla birden kapışıyo ama adam kendini bir ara tank sandı ve tek başına DM kesmeye başladı ve ben o sahnelerden sonra koptum zaten :)
Bu arada müziklerde güzeldi
Mesaj tarihi:
Adam tek kelime ile muhteşem ....En azından bazıları gbi Debuffla dolaşmıyo ..Zaten Video da yazıyo ^Kimin Debuff A ihtiyacı war ki ^ Ares in en sevilmeyen adamı sevilmeme sebebini gösterdi.. :)
  • Yeni Oluştur...