maxi1907 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Beyler simdi server gitti benim icimde bi his var ares 4 falan cikarir bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 serverlerın durumuna baktım acık ama ouna yıne gıremedım sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxi1907 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yok bende giremedim dupe wipe yaparlarsa yandik yine ben dun bi suru item aldim Puff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oyun asıl serverrı offline nsl girceniz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynen ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 serverler online oluo ama login server oflinne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 dupe wipe varsa da sorun olmaz bana. ben tüm itemlerimi kendim yaptım. zaten tümü dandik. +8 siteletto +6/60sword breaker. olursa erdal abi dupe wipe mirageler gitti bence. yandın sen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar