endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arkadaslar t s kullcaz clan olarak ama ip almak için statik ip ihtiyac var ondan alamıyoruz ip bilen varsa bir kac tane yazarsa sevinirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kardeş IP almanıza ihtiyaç yok Tam Speak ın server programı var onu indirin serverrı biriniz kursun diyerleride ona bağlansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yazmayı unutmuşum bu arada programı bağlantısı iyi olan biri kursun :) Yoksa biraz lag yapa bilir Ts yi bu arada Nycris,forrazi onlarda kullanıyo ben kurdukları serverlara bağlandım adamların taktik oynaması ordan geliyo bilin yani Ts yapan herkez çok rahat ve saglam NP kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 o dedigin zaten yaptık ama server olan pc k.e oynarken kasıyo ondan farklı bir server arıyoz onceden oldugum clandan kullanmıstım onların ip girmek ayıp olur diye girmedik ama yeni ip bulamıyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 TS'nin public serverlari var. eger halihazirda server gorevi gorebilecek bir makina yoksa onlari kullanabilirsiniz. pek kimselerin ugramadigi serverlar oluyor. kanala sifre koyulmasina izin veren bir tanesini kullanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 o tur ip bulamadık işte bulsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 connect'e bastiktan sonra gelen pencerede yukarida "web server list" var. filter'i ayarlayip listeyi update edin bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 buldum sonunda kimsenin olmadıgı serber sagolun yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ya ben bu programı nerden indire bilirim czde yazı yazarken ölmekten bıktım :( help me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://www.goteamspeak.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar