kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bayağı bir açık ve sorun düzeltilmiş, muhakkak güncelleyin. Sitesinden alabilirsiniz. Edit: 1.5.0.1 olacaktı, eksik yazmışım... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 17:16 tarihinde, kymophobia tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Benimki kendi kendine update yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benimkide update i yaptı sonra addonları updateledi yaaaa .:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben tüm güncellemeleri otomatikten çıkardım valla.. Benim bilgim olmadan birşeyler yapmasın =) O açıdan, benim gibi deliler varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 benimde otomatik dışındaydı ama nasıl olduysa kendi yükledi bunu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 benim firefox uyarı verdi yani sormadan yüklemiyo:P da bi hızlı oldusanki bide sekmeleri düzeltmişler da bi güzel olmuş yüklemiyen varsa yüklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar