sezzz87 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ankara'da Unreal Tournament 2004 ve Starcraft oynayabileceğimiz bir internet cafe var mı acaba? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Garip.... Abi Ut yi 1 kaç kafe gezsen bulursun ama Starcraft' ı zor bulursun.. Her yerde insanlar 98 yılında çıkmış olan "Knight online" denilen oyunun esiri olmuşlar. Bence güzel bir oyun değil. Çok daha güzel Mmorpg ler var. Kore liler başka strateji oyunlarını reddedip ısrarla Starcraft oynamaya devam ediyorlar. Bunca yıl sonra tuhaf şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sezzz87 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla ben bulamadım şöyle güzelinden bir tavsiye alsam diyorum. Kızılay ve Bahçeli olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 buradan korelilerin gerçekten zeki olduğunu anladım... iyi oyunu anlıyorlarmış demekki adamlar... grafik boş olay oynanabilirlikte, dengede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Oynanabilirlik ve dengenin olması bi yana ( bence hiç bir blizzard oyununda denge olmaz ayrıca =) ) starcraft kadar action olan bu strateji oyunu yok.Adamlar maçlarının televizyonda oynuyolar , age of empires televizyonda oynansa kanal kapanır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sezzz87 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konudan niye bu kadar sapılıyor anlamadım. Bir daha tekrarlayayım bari, anlatamıyorum derdimi galiba. Ankara'da Unreal Tournament 2004 (veya 2003) ve Starcraft oynayabileceğim iyi bir internet cafe arıyorum. Kızılay veya Bahçelievler'de bulursam daha çok sevineceğim. UT veya Starcraft veya Koreliler hakkındaki görüşlerinizi yeni konularda veya daha önce açılmış konularda paylaşırsanız daha iyi olur. Bu arada Ankara'daki internet cafeler hakkında daha önce başlık açılmıştı, fakat benim sorum o başlığın seyrini saptıracağından yeni bir başlık açmayı uygun gördüm. Doğru düzgün cevap yazacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar