Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Guild ler e nasil katila bilirim ve bana yarari ne olacaktir acaba? Turklerin kurdugu bir guild varmi peki.... bir başka sormak istedigimde Mountain i artik bitirdim ama kolayca aşarim diyemiyorum cunku Wyrm ne yapacagi belli olmuyor onun buyulerine karşi hangi skill imi geliştirmeliyim? cunku hypnoz oldummu cok sinirleniyorum kaçsan kaçamiyosun savaşsan savaşamiyosun cok sinir bişey[hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 wyvern e karşı yüksek wits ve kesmek için guts yeterli sanırım guild derken clan dan bahsediyosun bi ara paticik klanı vardı ama karpuz daha iyi bilir guild o foresttaki yetenek aldığın yerdir Kesin tüm dediklerim yanlış çıkar şimdi euhehe[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 evet clan dan bahsediyorum sorry yanliş yazmişim :) clan kurmak cok para istiyen bişey galiba kurmak gibi bi niyetim yoksa nedir neye yarar oldugunu merak ederim Wyrm onerin için sagol[hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sitede yazar clanlara girince alabiliceen ozellikler. extra quest, savasa once baslamak zart zurt 30 tane fln sey var. clanlar powerı oldukca bunları alırlar ama cok iyi clanlarda anca 3-4 tane olur[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar