w00t Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benim diger bolumlerde pek tanıdıgım alan yetkilisi olmadıgından burdaki arkadaslardan rica ediyorum genel olarak bi cok konuda zaten sikayetler yapılmıs ancak ne ayar yapılabiliyor ne daha onceki post lar okunabiliyor ne alıntı yaparak yanıtlama yapılabiliniyor ne bir cok fonksiyon butonu calısıyor ne sol taraf sticky midir nedir? nede yeni post olup olmadıgı gorunmuyor. imzamı ekle dedim ama cıkacagından bile supheliyim bakalım ne olacak lutfen paticik com u bi sure daha kapatıp tam anlamı ile calısınca acın ! bu kadar bekledik biraz daha bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dostum yeni acılın forum veya sitelerde bunlar hayet dogal zamanla heralde yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 paticik yenimi acıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeni degil ama suanki forum yeni o anlamda soyledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 [qoute] paticik yenimi açıldı hayır daha önceden vardı. fakat veritabanını değiştirdiler. bak alıntı yapılıyor işte.:D bunun için kodlar var onları yazıyorsun. alıntı için [ quote ] [ / quote]aralarda boşlukları kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tüh yapamadım rezil oldum :) [qoute] paticik yenimi acıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yapıcam ..!!! said: paticik yenimi acıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 alan yetkilisi diye bişey yok ki daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olcek olcek ha gayret... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:51 tarihinde, eragorn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
B_a_H_a
[qoute] paticik yenimi acıldı?
Sosyal ağlarda paylaş