ses Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bunun yeri burasımı bilmiyorum ama "ogame" tartışıldığına göre buda tartışılabilir...Paticik kapsamında oyunu oynayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu ne ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Online meenajerlik oyunu www.hattrick.org... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben oynuyorum, Gayet eğlenceli bir oyun, ve senelerce sizi alıp götürebilecek birşey.. ve o kadar cok zaman ayırmanıza gerek yok.. Benim takımım "Zombify". Ben başlayın derim.. Bir sorunuz olursa da özel msj atın elimden geldiğince cevaplarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 fena değildi o ya..ondan iyisi var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ondan iyisi hangisi? Valla merakımdan soruyom, girip bakıcam.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 managerzone vardı galiba bayagi tutuluyor şuan www.managerzone.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ht daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hattrick ben oynuyorum. kulubum 15 aylık :=) 5. ligteyim. geçen sezon şampiyonluk yasamama ragmen bu sene biraz sıkıntı cekıyorum ekonomıden dolayı :( kullanıcı adım ajocco. takımımın adı aydinlikevler f.k. hazırlık macı yapalım bır ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben başvurdum fakat daha takım vermediler.sıra size geldiğinde mail yolu ile bildirecez dediler ne iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 www.managerzone.com tavsiye ederim.hattrick'den kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben de hattrick'le baslamıstım bu oyuna sonra mz'ye gecince hattrick'i hatırlamadım bile birdaha. sen de başla bir an önce farkı zaten anında kavrarsın. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 23:52 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar