Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaslar ben internet üstünden bir site acıp o site aracılıgıyla böle tanıdık arkadaslara filan radyo yayını yapmak istiyorum . sanırım bu iş için winamp kullanılıyo.. :) bilginiz warsa we yardımcı olursanız cok sevinirim nasıl yapacagımı tam olarak bilemiyorum.. :P şimdiden tesekkür ederim hepinize.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fistan yapmıstı ona sor:p.. bunun için bi topic açılmıstı.anlatıyodu.bi ara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gereksiz bişey ya radyo açıp durmayın eldekilerle idare edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 www.shoutcast.com bu winamp pluginini indiriosun server ve dj icin olanını kuruyosun ikisini de gerisini biraz kurcalayıp buluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=140642 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben arasıra radyo yayınlıorum, bu linkte gösterildiği gibi fakat ip sabit olmadığı için durmadan adresim değişiyor... bunun bedava bir çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 he ya var bedava çözümü. www.bedavalar.com atlama şimdi kefal gibi. DynIP diye bişi var 1 aylık deneme.gerisii sen halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/DynDNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 no ip kullanıyorum ben hem ip i gizleyebiliyorsun hemde güzel bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 walla arkadaşlar hepinize tesekkür ederim:) ilgilendiniz için :Dbakalım biraz bi denim gene biyerlerde beceremezsem danışırım sizlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 512 adsl ile kabul edilebilir kalitede en fazla 2 belki 3 kişiye yayın yaparsın. daha fazla kişiye yayın yapmak için çok daha yüksek bant genişliğine ihtiyacın var. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 07:00 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben 512 adsl ile aynı anda 6 kişiye yayın yaptım.. ama kesik kesik falan mı geldi bilmiyorum.. ama yayın kalitesi düşüktü bayağı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 O topic tarih öncesine ait sanirsam 2.9 dünya üzerinde yok ayrica linklerde çalişmiyo cildirdim yapamıyorum... biri açiklarsa nasil olacagini Şu işn sevinirirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yapılan işte bi değişiklik yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 wianmp2.9x yok ki nette inlettim aramamotorlarini hala tık yok :) sunun 5.12 midir nedir onla çalisanı yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar