BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bir şarkıcının albümündeki şarkıların bilgisini nereden bulablirmim mesela; said: Albüm adı: hede hödö Artist: zıptırık Yılı: 1983 şarkılar: 1- zıbıdık 2- dübbürük 3- hele jele 4- bilmemne gibi gidecek nereden bulabilirm? sitesifln varsa bir zahmet link rica edeceğim şimdiden teşekkürler not: müzik bölümüne de açtım aynı konuyu nereye açacağımı bilemedim gerekirse silinsin teşekürler[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sing 365 burda var discographysi filan[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 OBAREY çok yaşayasın :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar