Reumer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 logitech precision headset mi oyle bı kulaklıklı mıkrofon aldm ama asus anakartlı kasamın on tarafındakı gırıslere taktıgımda calısmıyor aynı sekılde arka taraftakı 3 tane slota taktıgımda gene calısmıor(kulaklık ve mıkrofon olarak 2 tanesıne tkaıorm) ayrıca bi ayar falan yapmam gerekıomu yada tanıtmam falan? aynı zamanda sısteme 5+1 creatıve ses sıstemı kuruluydu bu engellermı ? ve son olarak 5+1 sıstemle bu kulaklık ve mıkrofonu bır arada kullanmamın bır yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mikrofonu takınca direk çalışmıyo muydu? :P Bende öyle olmuştu.(Zaten ses kartı çalışıyorsa öyle olmalıydı.) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:57 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayır calısmıo mikrofon bozuktur dıcem olmasıda ımkansız gıbı bıse yenı aldm kutusndan yenı actm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bendede 5.1 creative ses sistemi var ve ben kulaklığımı kullanabiliyorum bende bi sorun çıkmadı. bide yanlış hatırlamıyorsam 5.1 ses kartlarında 3 değil 5 çıkış yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 5+1 ses kartı diil bendeki onboard ses kartı asus anakartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 pardon ben 5.1 ses sistemi falan kuruluydu diyince oyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 3 tane çıkıştan 5+1 alınabilir zaten.. sonuçta 1 tane çıkıştan 2ye ayrılıyor çıkışlar.. stereo muhabbti... 3x2=6=5+1 tabi orjinali gibi kaliteli olmaması dğaldır çünkü sanırım normalde 4 ayrı hat üzerinden gitmesi gereken bağlantılar 3 kablo üzerinden igidiyor 1i ortak o yüzden seste kalite farkı yaşanabilir ama ne kadar kulakla farkedilir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar