Reumer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 logitech precision headset mi oyle bı kulaklıklı mıkrofon aldm ama asus anakartlı kasamın on tarafındakı gırıslere taktıgımda calısmıyor aynı sekılde arka taraftakı 3 tane slota taktıgımda gene calısmıor(kulaklık ve mıkrofon olarak 2 tanesıne tkaıorm) ayrıca bi ayar falan yapmam gerekıomu yada tanıtmam falan? aynı zamanda sısteme 5+1 creatıve ses sıstemı kuruluydu bu engellermı ? ve son olarak 5+1 sıstemle bu kulaklık ve mıkrofonu bır arada kullanmamın bır yolu varmı?
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mikrofonu takınca direk çalışmıyo muydu? :P Bende öyle olmuştu.(Zaten ses kartı çalışıyorsa öyle olmalıydı.) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:57 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir]
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayır calısmıo mikrofon bozuktur dıcem olmasıda ımkansız gıbı bıse yenı aldm kutusndan yenı actm falan
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bendede 5.1 creative ses sistemi var ve ben kulaklığımı kullanabiliyorum bende bi sorun çıkmadı. bide yanlış hatırlamıyorsam 5.1 ses kartlarında 3 değil 5 çıkış yokmu?
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 5+1 ses kartı diil bendeki onboard ses kartı asus anakartın
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 pardon ben 5.1 ses sistemi falan kuruluydu diyince oyle anladım.
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 3 tane çıkıştan 5+1 alınabilir zaten.. sonuçta 1 tane çıkıştan 2ye ayrılıyor çıkışlar.. stereo muhabbti... 3x2=6=5+1 tabi orjinali gibi kaliteli olmaması dğaldır çünkü sanırım normalde 4 ayrı hat üzerinden gitmesi gereken bağlantılar 3 kablo üzerinden igidiyor 1i ortak o yüzden seste kalite farkı yaşanabilir ama ne kadar kulakla farkedilir bilemicem
Öne çıkan mesajlar