SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Fallout 2 için ingilizce dil paketi dosyalsarı gerekiyor dosyaları olan varsa uploadlıyabilir mi?
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben oyunu dün indirdim emule den ingilizceydi,, oyun klasörü içinde dosyaya baktım ama bulamadım sen hangisi oldugnu biliosan ordan upload edeym istersen he_?
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Abi sen ne kadar txt editör ile açılabilen dosya varsa upload et hatta bide WinRar'la veya WinUha'yla sıkılşır iyici küçülsünler.(Bu arada benim oyunum rusça oyundan bişi anlayamadım üzerine zaten kurlu olan patchin ingilizcesini kurdum.Ana menu ingilizce oldu onada şükür.) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:12 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir]
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi şimdi şölee readme ve cfg den başka dosya yok onlarda faso fiso sanıyosam master.dat var onda mıdır acaba o da canavar dosya 320mb..data klasöründe de bişii yok,,ereg klasöründede..critter.dat var o da 150mb... istersen gönderiym bişiiler diycem ama olmadı istanbul beşiktaştaysan yazıym veriym ben sana:) amma iyi günümdeym:P
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sen nerden çektiğini yazsan nassı olur direk cort diye link versen :=).
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 [email protected]'a yollasan iyi olur.
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaw ne rusça sı nerden buldun onu :P şu an elim de yok olsa bi şekilde yardımcı olmak isterdim ama fallout1 ve 2 yi abartı derecesinde oynamış biri olduğum için artık bıktım gerçi bulsam cd yi yine oynarım ama şimdi wow var:D o yüzden fallout 3 ü bekliyorum
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi yuhh 600mb iso:D ben uplarım da emuleden indirdim:s upload nekadar saat sürer_? hiç bukadar uplamadım:S gel b.taşa veriym cd yi:D
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Acaba ben Istanbul'da mıyım?(Reklamlardan sonra :P)
Öne çıkan mesajlar