ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 235 euro ya almıştım teknosadan yaklaşık 3 ay önce temiz alet hor kullanmadım yani .. rengi gri izmir içi ve elden teslim olmak şartıyla satılıktır fiyat: 250 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 miniler üretilmio artık gidin nano alın boşverin miniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ya abim malmısın nesin anlamadım ya senin gibi tipleri anlamıyorum ha üretilmiyosa üretilmiyo sanane belki biri mini istiyo sen ne karışırsın ? post kasmak için milletin konularını sömürme lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 @Gilean Bana pembe veya yeşil nano bulurmusun lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lol bana post kasan diyo adam..kaç yıllık üyeyiz burda hiç post kasmışmıyım..biri çıksın desin kasıosun bırakırım patiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 da sanane mini ipod uretiminin durmuş olmasından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bilgilendirme amaçlı..alsıktan soora boşa para verdim die düşünmesin die.. lol bu arada neden nano alın dedim onu da bilmiyorum..bende mini kullanıorum ve bedava nano verseler direk satarım parasını yerim yani=)elleriniz büyükse kırma riskiniz var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 1-nano ya laf söyleyen taş kesilir. 2-arkadaş gayet uygun bir fiyat istemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mp3 player dediğin ele gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 *taş kesilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 gilean nerde gordum hatirlamiyorum nano yu test etmisler arabayla ustunden geciyolar aletin sadece ekrani bozuluyo gayet guzel muzik calmaya devam ediyo :) yere atiyolar sadece ciziliyo , o yuzden goruntusune falan pek aldanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 teklifim hala geçerli tel numaramı da vereyim msn e bu aralar giremiyorum .. 0538 609 93 93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ipodun kulaklığını yanlışlıkla yaktım :d fiatıda 200 ytl ye düşürüyorum piyasa fiyatı şuan kdv dahil 309 euro dur araştırabilirsiniz kaçırmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nasıl yaktın ya ehaaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ankarda olsan alırdım büyük ihtimal tabi alet temizse ama şimdi kargo derdi falan uzun iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gilean post kasıosun, hadi bırak pati yi:p (şaka lan şaka):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nano baska mini baska 2sininde artisi eksisi var, farkli seyler uretilmiyo diye almayin demek cok sacma. ebayde miniler nerdeyse nano fiyatina gidiyo saglam alet olup cizilmediklerinden fiyatida uygun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi alet temiz zaten yya taksiti bitmedi bi kulaklık yok işte onuda alırsınız bi yerlerden orjinalleri pahalı ama :d kulaklığıda kül tablasının içine koymuştum temiz kül tabağı tabi sonra unutup sigara içerken üstüne koymuşum eriyip gitti yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar