Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satilik ipod-mini (4gb)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
235 euro ya almıştım teknosadan yaklaşık 3 ay önce temiz alet hor kullanmadım yani .. rengi gri
izmir içi ve elden teslim olmak şartıyla satılıktır
fiyat: 250 ytl
Mesaj tarihi:
ya abim malmısın nesin anlamadım ya senin gibi tipleri anlamıyorum ha üretilmiyosa üretilmiyo sanane belki biri mini istiyo sen ne karışırsın ? post kasmak için milletin konularını sömürme lütfen !
Mesaj tarihi:
bilgilendirme amaçlı..alsıktan soora boşa para verdim die düşünmesin die..
lol bu arada neden nano alın dedim onu da bilmiyorum..bende mini kullanıorum ve bedava nano verseler direk satarım parasını yerim yani=)elleriniz büyükse kırma riskiniz var=)
Mesaj tarihi:
gilean nerde gordum hatirlamiyorum nano yu test etmisler arabayla ustunden geciyolar aletin sadece ekrani bozuluyo gayet guzel muzik calmaya devam ediyo :) yere atiyolar sadece ciziliyo , o yuzden goruntusune falan pek aldanmayin
Mesaj tarihi:
ipodun kulaklığını yanlışlıkla yaktım :d fiatıda 200 ytl ye düşürüyorum piyasa fiyatı şuan kdv dahil 309 euro dur araştırabilirsiniz kaçırmayın derim..
Mesaj tarihi:
abi alet temiz zaten yya taksiti bitmedi bi kulaklık yok işte onuda alırsınız bi yerlerden orjinalleri pahalı ama :d
kulaklığıda kül tablasının içine koymuştum temiz kül tabağı tabi sonra unutup sigara içerken üstüne koymuşum eriyip gitti yani heh
  • Yeni Oluştur...