Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Çok berbat oynuyorum ya 1v1 ne güzel simcity hesabı yavaş yavaş gidioz bi zergling rush olmadı protss zealot rushda yılkılıom.Uzun bi oyun çeviremedim gitti=(.Tavsiye olarak ne vverebilirsiniz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bleedingin öğretilerini okudum zatide genede yığıyolar beni.Ameleden bol bişi yok para abasıoz askerde var yine yığıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ne oynuyorsun ki? Early game sorunun var sanIrIm Luna ve Temple gibi map'ler oynandIgIndan genelde T ol girisini 2 supply 1 barrax ile kapa en azIndan rush'dan kurtulursun ve bu oyunlarI oynarken iyi bir ally ile 2v2 oyna ki yasama süren artsIn.. Bol replay bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hmm,tam anlamadım biligisayara karşı mı yoksa insana karşı mı? Bilgisayara karşı ise zergsen girişi 2-3 sunken at,biraz da ling koyarsın,terranla binalarla girişi kapıcan İnsana karşı oynuyorsan,adamın ne yaptığını bilmen lazım yani adam zealot basıyorsa seninde lurkera cıkman lazım ,adamın ne yaptığını da sürekli adama bakarak öğrenebilirsin,harita sürekli gözlenicek 1-2 dakkada bir ling yolluyacan adam ne yyapıyor diye bir üs daha almış mı? eskiden paranoidin sitesi falan vardı,bol rep izle ama gosu adamlarınkini izle,uygulamaya çalış sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bide fazla paran kalmamasına dikkat et sürekli harcaman lazım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yenile yenile yenmeyi ogreneceksin oynadigin maclarin replerini alip izleyip kafa yorarsan . kafa yormazsan birakirsin sikintidan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bende senin gibiydim kafa yordum hep replerimi izledim sonra huunu yendim biraktim oyunu dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Zergling'lerle rush yapmayı bırak Hydralisk'lerle alırsın ancak Zealotları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Zea veya ling rushine karsi t isen giris kapa,p isen zea'ları girisinde holdla,z isen iscilerin arasına bi tane sunken at..Sonra muta harras,vulture drop gibi şeyler yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar