Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yhu fragmanısını indirdim şimdi pek bir hoş kendisi mila ablamız başrolde matrix misali önüne geleni kesiyor arka plan şarkısıda cranberriesmidir dorumu duydum bilemiyorum ama daha fazla bilgisi olan varsa süper olur yahu böle ekşın ekşın geliyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 oooff hayıırr yeni bi resident evil istemiyoruz ya.. (imdbde yazdığına göre 21 yy. dünyasında yeni bi tür virüs geliştiriliyo ve insanları vampirimsi bişey yapıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok yok re gibi değil galiba ama benim fragman cok hoşuma gitti .baya action bi film olcak gib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hmm dediğim şarkıyı buldum Jem-24müş film pek bir güzele benziyor bence resident evil tarzı değil sanırsam mila ablamız o zaman dünyasında bir nevi airtifact gibin bişi sanırsam onun guru savaşı konu alınıyo olsa gerek aman kötü ellere gitmiyim ben iyiyim gibiisnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 e fragman ikram etse biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 vampir yapmiyor super askerlere ceviriyor bu sefer virus. pek birseye benzetemedim fragmani ama milla varsa izleyecegiz mecbur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sacma sapan bi filme benziyo, zaten isim 3. kalite show tv filmleri gibi. goruntu bi garip ( kotu degil), degisik bisey. hopluyo zipliyo adam kesiyo hatun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 jem-24 süper indirin kesinlikle filmde soundtrack olarak kullanılıyor.fragmandaki müzik aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bir garip olmuş film. tam sinema havasına girerken bir anda efektler ile kopuyorsunuz. Ne olup bittiğini kısaca geçip direk actiona dalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 [spo]ben cocuğu görünce koptum zaten[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar