Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parry , ResistMagic

canjovi

Öne çıkan mesajlar

Parry benim bildigim kolay yada zor olmayan skiller arasinda diye biliyorum ama 32 iki de kaldi benim parry (30dan 3 hafta gecti) magicresist zor diyolar herkez ama en kolay yolu nedir bir fikriniz varmi ?

PS: en onemlisi Parry , deli olucam[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

56 cok bisi degil (aos ile birlikte olabilir, bilmiyorum ben gmleyeli baya oluyor);
fel shame level 2 ye gidiyorsun, ustune en manyak armorı giyiyorsun, ne kadar dull copper ele varsa topla etrafına, bol bol geberirsin ama cok hızlı artar. zor durumda kaldıgın zaman kacabilirsen level 1 teleporter'a atlayıp orda heal olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda onlarda cook zor ve yani kac sheep bulamiyorumki yani EN fazla 3 tane si bir yerde oluyo ve artik oda yetmiyo... yani 44 yaptim iste bitti onuda 3 gunde yapabilidim gayet zor calismalarla ..... butun umudum bug vardir[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

ah bide su var...parry kacta ? pub 16 dan sonra skilline gore yaratiklarla savasirsan gain alabiliyorsun...parry de de olabilir bu..

50 den sonrasi element ettinlere uygun derim.

ondan once doga ya siginip hart hind ayi ne varsa....
yada jhelom pit arena ;)[hline]...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
parry 30larda ise elementlerden falan gain alamazsın.. 30larda iken en deli geini mongbatlar ve horde minionlar veriyo. 40 dakikada teachten 70 yaptım.. inanılmaz geliyo kulağa ama doğru.. fakat 70te durdu şimdi elementler de artırmıyo.. 70 parry ile hangi yaratıklarla çalışmak gerek onu arıyorum..[hline]thanx eru! you're great!
Sosyal ağlarda paylaş

30-70 yew farmdaki sheeplerle calis.8 sheep falan spawn oluyor..bikac tane de kedi köpek al, cok iyi gain alırsın..70 den sonra jhelom pit e git.female wrestler lara atak ver.yaklaşık 8-9 tane toparlayabilrsen gm e kadar gidersin.üzeirnde bişey olmasın sadece buckler..zaten damage vermiyorlar sana.eger ki elinde sadece kalkan ile gain gelmesse diger eline de combat skilin ne ise onun silahını al o zaman gain geliyor..sacma ama bazılarında bu şekilde gain geldi mesela bende.sevgiler.[hline]Spartan|Bard-Tamer|Europa|Osi
Sauron|Necromancer| Europa|Osi

-------------------
Spartan
Avalon uo shard GM
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan

Baya yararlı burdan yaptım ben ama abi şu kesin aklında olsun minoc ta teach yap jewellery mewellry bişey yap 40 a çıkar öteki türlü imkansız[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?

[Bu mesaj Fiercewind tarafından 01 September 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...