ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aranızdan henüz ahn'qiraja girebilen oldu mu? bu arada yeni setler hakkında ne diyorsunuz? ben genesis raimenti gördükten sonra stormrage neymiş diyorum veeee bombamız 1.10 la gelicek naxxramax hakkındaki düşünceleriniz 18 boss ile oyunun en uzun ve en zor raidi olacakmış taaaki burning crusade gelene kadar büyüklüğü undercityden azcık daha geniş olcakmış ewet yorumlar please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 e sen güzel acıklamıssın vala ne diyek. bu arada cidden bende merak ettım an qirajdan haberler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 naxxramas 1.10 ile gelmeyecek, duyuruldu bu. expansiondan bir once gelecek sanirim, o konuda emin degilim. ahn'qiraja level1 alt almiyolar :/ ama legendary mount alisini gordum gongu calan adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 stormrage le genesis i karşılaştıramassın ki. gidip genesis le heallemeye çalışırsan komik olur. aynı şekilde stormrage le balance/feral denersen komik olacağı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Obsidian erradicatorlerin selami var aq dan. 7k nature vuruyorlar aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 istenilenlerei tamamlayan serverlar var ama girilmis mi duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 USte 2 server acti kapiyi girdi, ne yaptilar bilmiyorum... 3 server acmis kapiyi, 1ide malzemeyi tamamlamis acar yarin onur gun. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 09:05 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eu da fransizlar girdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Magtheridon olarak bu pazartesi girdik AQ ya, gongu çalana kadar server sürekli down oldu, müthiş bi kalabalık vardı. İki ayrı ins. var. Biri 20 diğeri 40 kişilik bol bol böcük vb. şeyler kesiyosunuz. Darısı diğer serverların başına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Horde lar ile Allianceların beraber savaşmaları çok heycanlandırıyor beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok ole bishi horde & allylar beraber savashiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet beraber savaşıyor diye bişi yok. Sadece bi takım insanlar kapının açılmasını fırsat bilip honor kasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar