lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 frp sevmem ama strateji oyunlarına hayranım ... derdim ama böylesi daha güzel hem frp hem strateji.. ilk internet cafe deneyimimi 18 yaşımda yaşadım son bi senedir sırf bfme 1 oynamak için gidiyorum internet cafeye .. yenilmek istiyosanız şu 2 katlı olan adeks e giderim gidersem msn listenize ekleyin iyi oynuyosanız pakt oluruz.. .. bi de yenisi çıkacak bu oyunun 28 şubat tarihinde oynayanların bildiği gibi mordorun güçsüzlüğü durumu bu oyunda ortadan kalkmış(paşa gibi sauron var) ayrıca 2 oyunda elfler ve bu durumda liv taylor da var.. alanının en gelişmiş oyunu dur oynayan bilir.. 28 şubattan sonra oyunu görüldüğü yerde alacağım için battle for middle earth ün satıldığı yerler hakkındaki bilgiyi buraya yazmanızı isterim.. saygılar
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 FilePlanet Battle For The Middle Earth 2 Betası http://www.fileplanet.com/promotions/bfme2/openbeta/
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dostum betayı indirmek için para mı ödememiz lazım?
m-joy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ilk oyun strateji bağlamında değilde eğlenmek açısından harika bir strateji oyunu.. umarım 2. si de bekleneni verir.. 1. oyunu seven çok fazla insan var ve çoğu (benim gibi) karışık stratejik oyunlardan sıkılıyor, beceremiyor, fazla ayrıntıya girmeden oynamak istiyor... umarım 2. si fazla karışık olmaz... 1. oyunda ise mordor'un güçsüz olduğu yalandır, kandırmacadır.. mordor gayet güçlü bir ordudur...
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Para ödüyosun da o fileplanet'in taktiği sonra public'e yani herkese açıyor bedavaya merak etme.
Soth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 2. oyunun beta sını gördüm bi kaç movie de vardı gerçekten güzel olmuş. özellikle yanlış anlamadıysam heroları artık kendiniz yaratıyorsunuz.istediğiniz tipi ve classı secebiliyorsunuz tabi sabit karakterlerde mevcut arkadaşında dediği gibi sauron bile mevcut. hele birlikleri bi dağıtışı var pfff biran önce cıksada oynasak:D
Öne çıkan mesajlar