ruby Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bugün öğrendik,dün gece sanırım ya da ondan önceki gece 2 kişiyi öldürmüşler ve bizim sokaktaki bir restorantin onune bırakıp kaçmışlar :S bu ne kadar iğrenç bir dünya ya :S dışarı bile cıkmaya korkuyorum ! düşündükçe içim fena oluyor:S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 vay pklar gz yede girmisler macrodakileri kesiler gece gece plx ya yapmayin yazik [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 01:34 tarihinde, Anelor tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 olur öyle demekten baska birsey diyemiyorum bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 alışıldık bir durum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kurtlar vadisi vizyona giriyor artık olur öyle şeyler. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 moonda scribe kas napcan... ölenlerin topragı bol olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 1 ay kadar once gece saat 5 sularında bir arkadasla gidip işkembe yediim yerinde ondan sonraki gun taranmış ve iki kişinin öldürülmüş olmasıda akıllara durgunluk verici gereçktende,kanım dondu ayol =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 brit mezari pklar basimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 anelor sıkı komedyensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 cool o cool ne sıkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 :S demi elvyn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 erçük mü _?yok canııım:D di mi anelor :P ?hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 anelor nezaman rakı en rak oke oke dansoz getircem oke oke yapıcaz oke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İyide bişi söliycem şimdi tepki alabilirim ama bi kere cinayet'in belirli bi sebebi varsa örneğin Namus ile ilgili birşeyse iğrençlik falan göremiyorum.Adamlar birilerine tecavüz etmeye kalktıysa veya başka bir namussuzluk yaptıysa o zaman ölümü haketmişlerdir bana göre.Ha şahsen benim bacıma böle bişi yapılsa ben öldürür ama öldürtükten sonrada teslim olurdum.Ha başka sebepleride olabilir.Öldürmek haklı bir neden olmasada bana göre Namus olduğu zaman herşeyin önüne geçer.Onun haricinde adam öldürmenin gerekli bir sebebi olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Böyle saçma bir gerekçe olamaz. Mahkeme denen bişey var dimi? Kimse kimseye kendi kafasına göre ceza veremez. Ki hiçbir suç sana başkasının verdiği canı alma hakkı vermez. Okumuş insanlar bile bu lafı ediyorsa cahiller ne yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne diyorsuznu siz ya.geçen kadıkoyde boganın orda silahlı çatışma oldu.yaralanan falan....bazen şaşırıyorum.güpegündüz adam vurdular.hemde İstanbulun hatta Turkiyenin en kalabalık yerlerinden birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben Onlarcada üniverste bitirsem kalkıpta benim bacıma tecavüz ediliyorsa cezasını ben veririm.Gördük bizim mahkelemerimizin neler yaptığını.Koskoca gazeteciyi öldüren,papa'ya süikast düzenleyen adam elini kolunu sallaya sallaay çıktı .. Bir kız vardı annesi falanda dayak yemişti tinercilerden kıza tecavüz edilip canice öldürülmüştü.Sorumluları bile çıktı sen ne mahkemesinden adaletinden bahsediyorsun ?Bizim mahkemelerimiz namussuzlara şerefsizlere böyle cezalar veriyor.Böyle adalet sistemi olmaz.Onlar uygun cezayı veremiyorsa ben veririm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar