Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım bu tür şeylerden!:s

ruby

Öne çıkan mesajlar

bugün öğrendik,dün gece sanırım ya da ondan önceki gece 2 kişiyi öldürmüşler ve bizim sokaktaki bir restorantin onune bırakıp kaçmışlar :S bu ne kadar iğrenç bir dünya ya :S dışarı bile cıkmaya korkuyorum !
düşündükçe içim fena oluyor:S :(
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bişi söliycem şimdi tepki alabilirim ama bi kere cinayet'in belirli bi sebebi varsa örneğin Namus ile ilgili birşeyse iğrençlik falan göremiyorum.Adamlar birilerine tecavüz etmeye kalktıysa veya başka bir namussuzluk yaptıysa o zaman ölümü haketmişlerdir bana göre.Ha şahsen benim bacıma böle bişi yapılsa ben öldürür ama öldürtükten sonrada teslim olurdum.Ha başka sebepleride olabilir.Öldürmek haklı bir neden olmasada bana göre Namus olduğu zaman herşeyin önüne geçer.Onun haricinde adam öldürmenin gerekli bir sebebi olmasa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Onlarcada üniverste bitirsem kalkıpta benim bacıma tecavüz ediliyorsa cezasını ben veririm.Gördük bizim mahkelemerimizin neler yaptığını.Koskoca gazeteciyi öldüren,papa'ya süikast düzenleyen adam elini kolunu sallaya sallaay çıktı .. Bir kız vardı annesi falanda dayak yemişti tinercilerden kıza tecavüz edilip canice öldürülmüştü.Sorumluları bile çıktı sen ne mahkemesinden adaletinden bahsediyorsun ?Bizim mahkemelerimiz namussuzlara şerefsizlere böyle cezalar veriyor.Böyle adalet sistemi olmaz.Onlar uygun cezayı veremiyorsa ben veririm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...