Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nobody gets out alive ( pk movie)


Murtaza

Öne çıkan mesajlar

http://rapidshare.de/files/11106084/nobody_gets_out_alive.wmv.html

Paticik'in kapalı olduğu dönemde çekip, upload ettiğim 2 movie'den bi tanesi üstteki link'de. 11 dakika 35.sn lik bi video, 74mb civarında boyuta sahip.

Diğeri de aşağı daki linkde bulunan, ujio'dan aldığım izinle çektiğim level 70 warrior video'su. 4 dk gibi kısa bi süreye sahip. İZleyemeyenler olmuştur diye bi de paticik' e link koydum. Bir kez daha ujio' ya teşekkür...

İyi seyirler =)



http://rapidshare.de/files/11541955/ujio__.wmv.html





PS: Link button'undaki sorundan dolayı, linkleri copy/paste yapmanız gerekicek. :/

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 01:29 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ujio okuyorsa ona dargınım sebebi sı aslında onla ilgiside yok Ben 2 3 sefer raptor +8 alacam diye dolandırılmıstım biri vardı Nicki Sandersdi dedi ben ujionun kuzenyim fln dedi direk inandım belkide yalandır bilmiyorum neyse ikisinide indirdim emeğiniz için teşekkür ederim (CeeK)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben korankingteyken indirmiştim ujio videosunu pek beğendiğimi söyleyemem warrior video lar o kadar çok hoşuma gitmiyo ama diğeri gerçekten güzeldi.

warrior videoları beğenmeyişimin nedeni tank oluyolar zaten biri arkadan heal attığı sürece 6 kişinin arasına çok rahat girilebilio ama rogue da öyle değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmuş murtaza eline sağlık. Ama çok skill kaçırıyosun ve ikinci skill sayfasına da hemen hemen aynı skilleri dizmişsin sadece soul var galiba farklı olarak bi ordan bi diğerinden skill kullanıyosun mantığını anlayamadım ben.
Bowl gerçekten de güzel olmuş kıran kırana fakat ondan önceki bölümdeki adamlar bowldakilere oranla daha bi ezik mi diim noob mu diim ya da n00b ondan işte..
Nese eline sağlık ama güzel
Müzik tarzını da seviyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...