Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 http://rapidshare.de/files/11106084/nobody_gets_out_alive.wmv.html Paticik'in kapalı olduğu dönemde çekip, upload ettiğim 2 movie'den bi tanesi üstteki link'de. 11 dakika 35.sn lik bi video, 74mb civarında boyuta sahip. Diğeri de aşağı daki linkde bulunan, ujio'dan aldığım izinle çektiğim level 70 warrior video'su. 4 dk gibi kısa bi süreye sahip. İZleyemeyenler olmuştur diye bi de paticik' e link koydum. Bir kez daha ujio' ya teşekkür... İyi seyirler =) http://rapidshare.de/files/11541955/ujio__.wmv.html PS: Link button'undaki sorundan dolayı, linkleri copy/paste yapmanız gerekicek. :/ [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 01:29 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Teşekkürler murtaza indirdim ikisinide güzel calisma bende 5 6 video cektim Forum tam Kıvamına geldigi zaman yayınlayacam tşkler:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yalnız ujio okuyorsa ona dargınım sebebi sı aslında onla ilgiside yok Ben 2 3 sefer raptor +8 alacam diye dolandırılmıstım biri vardı Nicki Sandersdi dedi ben ujionun kuzenyim fln dedi direk inandım belkide yalandır bilmiyorum neyse ikisinide indirdim emeğiniz için teşekkür ederim (CeeK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben korankingteyken indirmiştim ujio videosunu pek beğendiğimi söyleyemem warrior video lar o kadar çok hoşuma gitmiyo ama diğeri gerçekten güzeldi. warrior videoları beğenmeyişimin nedeni tank oluyolar zaten biri arkadan heal attığı sürece 6 kişinin arasına çok rahat girilebilio ama rogue da öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pöff basmayın su troll spotlarını bi lvl kasıcaz :D ama neyse bizde lufersonda piknik yaptık gecen gece rahatladık ohh (gerci ceek bütün gece susmadı ama olsun) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kusura bakmayın Bayağı Şey birikti Zamanla Ztn Benim Videoları izlerseniz anLarsınız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ilk video yu acamadım bende mi sorun var dosyada mı acaba :/ ujio da hakketen guzel olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bence ikiside güzel:) problem yok kardeş sorun sende:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 VAlla İzlemek İsterim Ama NEdense Hata Verıyo Lınk YEnı Bır Tane Daha Verırsenız Sevınırım.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 murtaza. senin videonda aklıma bi şey takıldı. bowlda dönerken yanında bi priest bi tane de assassin vardı. o adamı yazık np kassın o da diye mi aldın. arka planda kaldı pek bi şey yaptığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Murtaza GErcekten senın Videoda Guzel Olmus Ellene Kollana Sahlık :D Mucuks Sakın Benı Kesme Olumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yea Murtaza senin wideolar guzel oluyo :PPP biraz daha cek bu aralar yokh yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 indiremiyorum kafayı yicem beyler msn den atsanız cok mu zor olr :( [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kimse laf atmasın bence ikside Harika ujionunkini begenmemişsiniz ben warrior oldugum için cok begendim murtazayıda ztn severim ve charıda bence cok iyi Murtazada cok güzel murtaza iyiki senle 1 vs 1 yaptıgımızda video cekmemişsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Saol dostum elıne saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 denizin videosunu izledim de 65- ezik sayılıyo artık areste 70 şart oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 65- eziq sayılıyo aress de only lol :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sus ezik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Güzel olmuş murtaza eline sağlık. Ama çok skill kaçırıyosun ve ikinci skill sayfasına da hemen hemen aynı skilleri dizmişsin sadece soul var galiba farklı olarak bi ordan bi diğerinden skill kullanıyosun mantığını anlayamadım ben. Bowl gerçekten de güzel olmuş kıran kırana fakat ondan önceki bölümdeki adamlar bowldakilere oranla daha bi ezik mi diim noob mu diim ya da n00b ondan işte.. Nese eline sağlık ama güzel Müzik tarzını da seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende çok beendim iki video yu:D eskiden warrior düm ujionunki çok hoşuma gitti bu sebeple şu an assassinim murtazanınki hoşuma gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Murtaza, Video çok üsper de biraz kısık sesle dinlenmesi lazım. Yoksa kulaklarda bi uyuşma oluyo :P Ayrıca züper video.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 şaka makada aallahtan buradan mute degiliz :) Su 2 şarkının ismini ogrene bilirmiyim 2 Şarkı Harika bişe :) Neyse iki Şarkının isimlerini istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Rapid den binlerce dosya çekmeme rağmen Murtazanın videoyu çekemiorum, tıklayınca Upload arabirimi gelior :( İndirmenin bir yolu yok mu indirenler nası indirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Post kasmıorum ama nedeni şimdi gördüm, dosya eklenmesinin üzerinden 30 gün geçmiş Free den izin vermior :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 iMaNCoRe zatn şuan post kasılıomu onu bile bilmioz post kasmadığn belli ;) test aşamasnda site belki postlar bile sayılmıodur herşeye zatn post die atlanılacağını sanmıom 1 msj içn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar