khala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 2 hydra spawn ve hydra bölümünde küçük hydraları sıkıştırdım fakat büyüğü bi türlü indiremiyorum bayılınca yaratık oyunun gösterdiği gibi "O" tuşuna abanıyorum fakat yaratık direğe hiç bir türlü vurmuyor tekoyun.com da bir kaç kez deneyin direk kırılıcak dedi 30 dk oldu tık yok direkte yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 O tuşuna 10 sanıye abanıyorum sonunda gösterge yokoluyor kafayıda vurmuyor direğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bir takım kombinasyonlar istiyordu sanırım O tuşuna abandıktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok sadece O tuşu gözüküyo kombinasyon istemiyo bi baksana oyun varsa elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 en kısa zamanda bakıp yazarım benden önce yardım eden olursa eyvallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Normalde anlattığın şekilde geçmen lazım, hatta ben denedim aynı şekilde geçtim ancak merak edip http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/god_of_war_boss.txt baktığımda aşağıdaki yazıyı gördüm. Sanırım sendeki kopyada bir bozukluk söz konusu. MAJOR UPDATE: There seems to be a glitch in newer copies of GoW... If you can't smash the Hydra into the mast or you've smashed him into the mast 3+ times... Then you've got a defective copy/Ps2 control. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sanırım ondandır sorun değiştireyim cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oho sen daha onlari gecemiorsun nasil bitirceksin temple ondan bin kat daha zor benim bitireli yillar oluyor max 3 4 gunumu aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sadece ilk mesajı okuyup mesaj atıın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hayır adamı tanıyorum kızdırmak için attmı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar