Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kobe's 81

elm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kobe Bryant'ın Toronto'ya karşı kaydettiği 81 sayı için ne düşünüyorsunuz.Wilt'in 100 ünden sonra nba tarihinde atılmış en yüksek sayıya ulaştı kobe ve bu rekoruyla bu dalda jordan , bird , magic gibi bir çok oyuncuyu geride bıraktı.Nba.com 'da yapılan oylamada da kobenin 81 inin wilt'in 100'ün den daha etkili olduğu seçilmiş.
Mesaj tarihi:
adam insan deil napsın.. bence 3 sayı kuralının olmadıı ve en uzun oyuncu olduğu vakit o sayıya ulaşan çapkın chamberlaininkinden daha iyi bir başarı elde etti. helal ne diyelim
Mesaj tarihi:
la anü 3 sayı demişim eet 3 sayı da yoktu ama pota altı istediin kadar cirit atabiliodun 3 saniye kuralı yoktu artı bildiiniz gibi bundan bikaç yıl önce hücum süresi 30 sn idi. ayrıca bi rivayete göre 80.000 kadınla birlikte olan chamberlaine bu kadar testesteron hormonu bi doping etkisi yaratmıştı

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 12:30 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Dallas'a 3 periyotta attığı 62'den sonra simdi 81 atan , kobe olmasa toronto'dan 20-30 fark yicek bu takımı playoff kovalattıran , 35.9 ppg ile oynayan kobe sizce mvp ödülünü almalı mı? Genelde mvp ödülü ligde başa oynayan takımların oyuncularına veriliyor ama bu aşırı performansından dolayı belki kobe için bu sene bi değişiklik yapılabilir.
Mesaj tarihi:
ben durumu kendi açımdan şöyle yorumluyorum:
şimdi kobe olmasa lakers ne durumda olduğu belli rezil haldeler adamlar turnike atamıyo kazmalar..
ilgi çekmek için yapılıyo bütün bunlar die düşünüyorum
Mesaj tarihi:
@Last
Dunyanın en buyuk spor organızasyonlarından bırı ıcın bu sekılde bır yorumda bulunman oldukca gulunc.Macı ızledıgını de pek sanmıyorum cunku o sayıları o kadar da kolay atmadı bırcok sutu el ustundendı.Jordan da zamanında 63 sayı atarken hemde ''playofflarda'' bı art nıyet aranmazken regular seasonda atılan 81 sayı hemen goze battı nedense....
Mesaj tarihi:
Kobenin 100 e ulaşması zor çünkü 81 62 50 attıkça takımlar zaten dikkat etmelerine rağmen iiice bir dikkat kesiliolar ve bütün savunmayı kobenin üstüne yığıyolar yine de inkar edilebilinecek bir başarı değil
  • Yeni Oluştur...