Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya arkadaşlar duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi duydum böyle köpek keid falan besliye biliryormuşun programlar varmış öyle hani bir zamanlar moda olan bebekler vardiya yedirirsin içirirsin onun gibi bişey sanırım buda bundan haberi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ehu ben çiçek versiyonunu yaptım onun da siteyi hatırlamıyorum:) suyunu günesini ayarliyordun buyüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 BENDE ISTIOM!!! bende Pikaçu beslemek istiom ya eheh.süper olur ya vardı bende bi cd de kaybettim paso kcnda dinamit patlatırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 şu çiceği gönder o zaman ya öğret şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 valla hatırlamıyorum siteyi:( ama bulmaya calişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 evet var öyle şeyler.. yaw ne anlıyosunuz onlardaaan? :))) git gercegini besle o kdar cok istiyosan de mi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eheh tamagoci (nasil yaziliyosa artik) veletken , doomgünüme almisti annem. zamanla bayiyor ya. en sonunda o kadar emek verdigim , besledigim (yemedim yedirdim.) hayvan ölünce duvara firlatmisim aleti dayanamayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 heyecan ya değişiklik olur gerçektede besliyorum köpeğim var ama birde pcde deniyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 @vanil canisin anam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 köpeğim öldü. (kangal) 15 gün felan oluyo, yavruydu daha. 1 gençlik aşısı yeni yapılmıştı. 2 aşısı yapılmadan önce allerji olmuş, 2 aşısı vurulunca bünyesi kaldırmadı. üzüldüm. hiç olmazsa boyle sanal ortamda olursa böyle üzülmez insan olabilir aslında. varsa bilen yazsın şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 merak etme sanalda da üzülüyosun... arkadasımdan biliom.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 @dory :evet anams , sen de besledigim tek sanal hayvanimsin. ama sana hic bi zaman öle cani davranmadim. biliosn dimi :(((((88 @laverda : iyi de sanal alemde besledigin yaratigi , hic bi zaman o sekilde benimseyemezsin ki. can sIkIntisina yarayan , zaman gecirmek icin bir aksiyon gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 besliyosun besliyosun bi laga giriyo ölüyosun sona vortex kesiyo. boşver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 @vaniLLe: benim de anlatmak istediğim o zaten. hiç bir zaman yerini tutmaz. nasıl bi olay olduğunu bilmiyorum ama, tam olarak da zaman kaybı sayılmaz bence. 3 tane köpeğim var benim (gerçek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Rofl.Muhabbete gel. Llamam SEKOM bi tükür bEA! yüzüne hasret düştümün. Yanlız diyim tükürüğün - 20 Speed rating özelliği var. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ne kadar olsa da gercek bi hayvanın yerini tutamıyorlar benim kaplumbagam vardi evden kaçardı haftada bir(bence sevdigi neyim vardi), tepkisiz kendi haline bi arkadas olmasına ragmen hiç bi sanal hadise onun yerini tutamaz diye düşünüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Pikachu'ya yapıştırı veririm valla adamın anlına türüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben hayvan degilde bitki beslemiştim o bile ölünce insanda bi şeyler "gidio". ps: fistan (ve aynı zamanda anelor) bu mesaj aralarına uodan saçma sapan alıntılar verme fikri nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar