Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarda evcil hayvan beslemek


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi duydum böyle köpek keid falan besliye biliryormuşun programlar varmış öyle hani bir zamanlar moda olan bebekler vardiya yedirirsin içirirsin onun gibi bişey sanırım buda bundan haberi olan varmi ?
Mesaj tarihi:
eheh tamagoci (nasil yaziliyosa artik)
veletken , doomgünüme almisti annem.
zamanla bayiyor ya. en sonunda o kadar emek verdigim , besledigim (yemedim yedirdim.) hayvan ölünce duvara firlatmisim aleti dayanamayip.
Mesaj tarihi:
köpeğim öldü. (kangal) 15 gün felan oluyo, yavruydu daha.
1 gençlik aşısı yeni yapılmıştı. 2 aşısı yapılmadan önce allerji olmuş, 2 aşısı vurulunca bünyesi kaldırmadı. üzüldüm.
hiç olmazsa boyle sanal ortamda olursa böyle üzülmez insan olabilir aslında. varsa bilen yazsın şuraya
Mesaj tarihi:
@dory :evet anams , sen de besledigim tek sanal hayvanimsin. ama sana hic bi zaman öle cani davranmadim. biliosn dimi :(((((88
@laverda : iyi de sanal alemde besledigin yaratigi , hic bi zaman o sekilde benimseyemezsin ki. can sIkIntisina yarayan , zaman gecirmek icin bir aksiyon gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
@vaniLLe: benim de anlatmak istediğim o zaten. hiç bir zaman yerini tutmaz. nasıl bi olay olduğunu bilmiyorum ama, tam olarak da zaman kaybı sayılmaz bence.

3 tane köpeğim var benim (gerçek )
Mesaj tarihi:
ne kadar olsa da gercek bi hayvanın yerini tutamıyorlar
benim kaplumbagam vardi evden kaçardı haftada bir(bence sevdigi neyim vardi), tepkisiz kendi haline bi arkadas olmasına ragmen hiç bi sanal hadise onun yerini tutamaz diye düşünüyorum:)
Mesaj tarihi:
Ben hayvan degilde bitki beslemiştim o bile ölünce insanda bi şeyler "gidio".


ps: fistan (ve aynı zamanda anelor) bu mesaj aralarına uodan saçma sapan alıntılar verme fikri nerden çıktı?
×
×
  • Yeni Oluştur...