Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aranızdan bi zatı muhterem şunu dilimize çevire bilir mi there is a hole inside my heart where all of my love comes pouring out ben çevirdim ama garan tiyealmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kalbimde tüm sevgimin aktıgı bi delik var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 saolasın ben de buna yakın bişey çevirdim ama emin olmam lazım dıı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aslında sonunda you olsaydı cümle daha da anlam kazanırdı.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ay lav yu. :(4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ne alaka şimdi ay lav yu? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 şöylede yorumalanabilir belkide: kalpceğizimin orta yerinde bir delik varki,bir an bile bir akış bir salgı eksik olmaya görsün,o derece sonsuz bir saygım ve sevgim var yani eet.. =/ oh gonderebildim sonunda mesajı,noktalı virgul koyunca saçmalıyo,duyurulur g3nklere [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:42 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 paticik açildi ya onun heycanı var hala adhuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar