lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 janis joplin- summertime led zeppelin- since i ve been loving you bu iki şarkıyı download programlarını kullanarak kolayca indirebilirsin.. dinlemenizi tavsiye ediyorum.. uzun süreli müzik dinlemişliği olmayanlara solola çok bayağı gelebilir bunun önemini ben size anlatamam bi kaç yıl daha müzik dinleyince sonuca kendiniz varıvaksınız... insan değişken bi varlıktır bu iki şarkıyı dinlerseniz sadece solodan oluşan bi parçanın nasıl hissettireceği ve ne kadar güzel olacağı konusunda bi fikriniz oluşur
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeri geldiğinde o da bi çözüm.. :)
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sana steve vai'den for the love of god'u dinlemeni tavsiye ederim...
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 solosuz şarkıya sololu şarı kadar değer vermem.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Solodan soloya degisir sadece hiz icin atilan sacma sapan sololar var ornek Slayerin veya bazi thrash/death/speed gruplarinin sololari.. bunlari size adam yavasca calsin ne kadar komik olduunu anlarsaniz adam gam iniyo cikio "do re mi fa sol la si" die hizli olunca guzel gelio. sacma ama gel gor ki bazi sololar var his olarak mukemmeller.. Daylight Dies - In The Silence dinleyin gorun
Dela Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 armin only, yet another day. izleyin, dinleyin.
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fistan gitar nasıl gereksiz olabilir_
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kavga sırasında bele ekleştirirsen gerekli olabilir
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 osman sever ahmet sever ben sevmem gitar sux
NoS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben şahsen gitar solosuz şarkıları pek sevmem gitar solosu şarkıya ayrı bi tat katıyor
Galenthas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 müzi dinlemişlikle ilgili filan birşeyler diyor arkadaşlar parça öneriyorlar... elimde yeterice sololu parça ve geçmişimdede çok fazla müzik var arkadaşım... sanki yeni dinlemeye başladım müzikte soloyu beenmiorm... parça önermeyin... ben size öneriim... çoook basit bi örnek... emery - walls dinleyin...
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 janis joplin- summertime (bunu dinleyi ver bari) sert şarkılardaki sololar herkese bişey ifade etmeyebilir ama daha evrensel örnek veriyorum..hendrixide dinlemişindir hendrix bişey ifade etmeli artık...
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gitar ne ki, davul ne ki senin o datlı dudaklarına. arpejler akorlar feda olsun sana yavrum. ben sana adresimi vereyim şimdi, hah, vereyim şimdi, hah, gel sen, akor basalım senle, basarız akor.
Galenthas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Düşündüüm gibi istediim bütün cvpları verdiniz bana... Farklı birşeyde beklemiyordum zaten.. Paticikte takılan çou patinin müzik zevki benzer sanırım... Teşekkür ediyorum cevaplarınız için... Saygılarımla...
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 allah aşkına verdigin şarkıyı da dinledim, rezil bişey yani bana kalırsa.
Galenthas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olabilir ben zaten beenin filan demedim örnekti... sanırım bi sorunun var sololarla geçmişinde... :D
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 o degil de, gitar solo atmalı dendiginde "belliydi sizin muzik zevkiniz zaten" tepkisi supermiş.
Galenthas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evet abicim daha açıkta konuşıım isterseniz.. paticik müzik okulu adlı threade filanda baktım ne biliim radyo threadinede baktım.. hep benzer şeyler.. ve müzisyenlik olarak baktıımdada ne biliim gruplar vs. böyle enstruman kabiliyeti üzerine kurulu gruplar yada tribute grupları.. sonra müzik okulunda, jazz dersleri,kıl dersi.. bence biraz kapalı bakıosunuz müziğe... bende dinledim herşeyi, her tarzı... sizin aır basan tarzlarınızıda sefiormda işte saplanmışlık var sanırım sizlerde biraz... kimse saldırı olarak anlamasın ama durum sanırım bu... saygılarımla...
Dela Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yeni krali bulduk, helal olsun yuru bea. baba ya rahatsiz ediyosa bi kac oktavi falan da rencide et yasaklayalim, sonucta isin ustasi sensin baba ya. reput thanx gg.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 maudlin of the well dinle çok sıkıldıysan basitçe turlere ayrılabilr şeylerden
Öne çıkan mesajlar