Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müzikte gitar solosu ne kdr gerekli??

Galenthas

Öne çıkan mesajlar

bak şimdi
koşuyosun, pink floyd- comfortably numb live çekiyosun, gerekli mi gereksiz mi bir de o zaman kafanda mukayesesini yapıyosun, sonra da gelir ozur falan dilersin buyuk ihtimalle, olmadı ustune bir de pink floyd - high hopes dinle, tam olsun, tartışmayalım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Opsiyonel bir şeydir solo, solosu olmayan şahane-ül şakşaka şarkılar da mevcut.

Ayrıca niye ille gitar solosu, bas solosu olsun davul solosu olsun madem. (editi denemek için yazdım bu cümleyi, gereksiz oldu evet)

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 02:43 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben soloyu özellikle uzun sololu parçaları katlanamıyorum fazla.. bu yüzden fikirleriniz alım dedim.. çou parçada gidişatın sonlarına doru böyle vokalsiz sadece gitar solosunun olduu partiler var işte gereksiz bir solodur o bence... solosuz müzikler mevcut ve azınlıkta filan deil arkadaşlar..

bunu yazmamın nedenide avrupa emo ve indy rock scenenin en büük tartışmalarından biridir bu solo neden gerekli derler.. bende ööle diorm.. arpejdir olay bence...uzun uzun böle up-down tunepitchli (yani tellerin çektirelerek sesin notasının hafif aşağı yukarı kaydırılması) sololara hiç gerek yok bence.. en azından bu benim fikrim hoşuma gitmiyor...

neyse öliim ben bi arkadaş ööle tavsiye etmiş... :D
Sosyal ağlarda paylaş

yahu arkadaşım anlamadıgın, solo solodur, vardır, akor akordur arpej arpejdir onlar da vardır. abi niye et yiyosun mercimek ye onda da protein var demekten farkı yoktur bu dediginin.

ki elektrik gitar dedigin alet nerdeyse solo için yaratılmış bişey. alıcaksın onu solo atıcaksın agzında sigarayla, bu yani.

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 09:49 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...