volkaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Guild Ismi : AnatoliaN Guild Master: Shargaz Guild Server: Dentrag Guild Faction: Horde Guild Url: www.wowanatolian.com PVE/PVP : Pvp & Pve Extra Notlar:Sadece türklerden oluşan bir guildiz. Guild Chat de sadece türkçe konusuyoruz. Guild alımları için türk olmanız yeterlidir. 100 kişiyiz. Serverımız yeni oldugundan dolayı cok level 60 yok serverda. Herkesi Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 3-4 üstteki topicke giriyosun -guild tanıtımlarına- bunu oraya yazıyosun sevaba giiyorsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 İnvite istiyorum mümkünse... -Exsvar- UD Mage - Daha level özürlüyüm malesef :Dm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 www.mmoturk.com da resmi forumu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ya tamam yeni char açıcam kabul ederseniz bende gelicem ama bir level sınırı yok mu?Yoksa yeni server diye herkesi alıyor musunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ehhe guzel guildim gerçi çoktandır giremiyorum oyuna ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Level sınırı yok volkaan shargaz a whip yapmanız yeterli hemen alırız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 up 200 Oldu Sanırım Sayımız :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben guild tanıtımlarına aynısını yolladım tamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Guildin ismi gene cok dandik sız hic yabancılarda boyle isimler gordunuzmu ya beyler ottoman,anatolian falan aşın bunları beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bissürü gördüm ben örn: Dutch powa, Swedish Horde, Great Britain, ItalyPixxa yada onun gibi. 200 kişilik bi guildse daha ii ne isim olabilirki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar