WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 şimcik bende bi hdd wardı onun c d e idi yanına bi hdd koydum onla birlikte harfler uzadı gitti sonra eskisini söktüm (yeniye windows kurup dosyaları yedekledikten sonra) şimdi kalan harddiskte bölümlerin isimleri uctu gitti tekrar c d falan nası yaparım bazı programların yedekleri falan hata vermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ^ ^^ ^^^ ^^^^ ||| ||| ||| ||| ||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Hangi işletim sistemini kullanıyorsun.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ya hardiski keşke doldurmasaydın..çünkü 0dan bir harddisk alşınca ona format atarsan hangi isimleri koymnak istediğini soruyor..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 HOW TO: Change Drive Letter Assignments in Windows XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 çok saol sensei işe yaradı ama ufacık bi problem daha war windowsun yüklü olduğunu deiştiremiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Uzgunum ama o kadarina izin vermiyor okudugum kadari ile. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar