Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaslar ne oldu bilmiyorum ama dosya göndere tıklıyıp dosya sectigim anda msn kitleniyo aynı şekilde bana dosya gönderildigi zaman farklı kaydet diyip bi dizin seçersem de msn kitleniyor sorun nedir ? msn i kaldırdım bastan yükledim düzelmedi ne yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bu olayı bende yaşıorum farklı kaydet diyince kaydedebiliroum sadece, bence msn yavaştan göçmeye başladı kaldırmıo artık o kdr insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bende bir sorun yok. gönderebiliyor. 5 dakika sonra tekrar dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 genel bir sorun deil ztn bende var ama nasıl cozucem kfayı yicem farklı kaydetle yapamıorum normal kaydet diince oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 msni kaldırıp yeniden kurmayı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 alakası yok ama ben de birşey soracağım: msn'de çevrimdışı görünürken istediğim kişiye mesaj atma hedesi olan bi program söyleyebilirmisiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar