slayerthemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 arkadaşlar geçen gün pc mi açtımda pc yeni bi donanım buldu ..tabi ses kartını bulmuş ama driver ı yok elimde winamp gibi çeşitli programları açtımda aynen şu hatayı verio..! "no sound devices found.please buy a soundcard first(or install proper drivers if you think that you have one... Error code:2 Windows Error message: MMSYSTEM002 A device ID has been used that is out of range for your system.." uyarısını verio.eğer bununla karşılaşmış veya bi bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sewinirim...[hline]hayatı anlamak için koklamak gerekir!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ses kartını üretici sitesinden indir driver ı
slayerthemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tmm driver ı indirdim bulamıodum ama buldum 1 saat önce install ladım fakat bi sorun var driver var ama bu seferde pc den ses gelmio bütün ses kısıtlamalarını yükselttim son ses çıkması gerekirken hiç bi ses gelmio acaba neden kaynaklanıo olabilir?[hline]hayatı anlamak için koklamak gerekir!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 şimdi ses kartını ve işletim sistemini söylersen daha rahat yardımcı olabilirim
slayerthemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ses kartım Realtek ac'97 audio for via işletim sistemim 98 driver aktif ve kullanılıo fakat ortada ses yok.y[hline]hayatı anlamak için koklamak gerekir!
slayerthemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya ses kartı dedinde yüklediğim driver ı söledim sana.ses kartı hakkında biş fikrim yok ama daha önce sölediğim driver yüklüydü ve pc im sorunsuz çalışıodu..şimdi aynı driverı buldum fakat bu sefer ses sorunu var..[hline]hayatı anlamak için koklamak gerekir!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tamam seninki de nforce 2 onboard.benimki de videoları atlayarak çalıyordu ve oyun iç isesleri bozuktu.athlon xp anakartlarıın sürücüleri athlon xp winxp için tasarlandığından dolayı win 98 sürücüleri ile uyumsuz çalışıyor.winxp kur mükemmel çalışacaktır.bedne öyle oldu
slayerthemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yardımın için saol..sölediğini denicem...[hline]hayatı anlamak için koklamak gerekir!
Öne çıkan mesajlar