Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaslar Bl Baydı Icınde turk vatandasların bır arada bulundugu bır server onerebılırmısınız aranıza geleyım ?
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Chromaggus'da çok var sanırım, ben de yazın oraya başlamayı planlıyorum, şu anda Night Elf Warriorum ile mutlu bir hayat sürüyorum Venture Co'da.
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ya Banada Surda Var Burda Var Dıyen Cokta Ole Arıom Bulamıom Varsa Bılen Ally yada Hord Acayım ona gore Turk Guıldı Istıorum :( Ing yok bende olsa bl de 1 sanıye durmucam zaten
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hmm topic aç yeni server yeni guild vesaire diye yada dur bu topici o yöne çek... ör: Yeni serverlardan birinde ...(ally yada horde) olarak yeniden başlayacak guild kurucak kadar kararlı arkadaşlar var mı?(bulduğun an 4-5 kişi gidin açın bi serverda güzel adlı ii bir guild sora bende gelirim heheh) Yeterli 4-5 kişiyi bul sonra devamı gelir...(ör:ben) Bilmediğimden türk guildleri biraz saçma oldu kusuruma bakma...
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ha 2 Oldu Iste BırSen Bır Ben Blde Ne Rank kasabılıorsun Ne Baska Bısı Bg Sırası 2 gune gelıor :D Yokmu 3.vatandas ?
ses Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dentarg'a bekleriz yeni oluşumlar içine girmeye çalışıyoruz bizde...:D
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 dentarg a gelırızde bana yenı server lazım bl kadar eskı olmasın en azından dentarg ın durumu nasıl bılmıorum ?
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Levelleri düşük seviyede merak etme rahat olursun zati mantıken yeni yazılan anatolian guild yazısınıda görmüşsündür yeterli sayıda Türk te buldun işte.. [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:31 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir]
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tmm gıdıom o zman ben :)
Lamerize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dunemaul'da horde tarafında Hammerheart var. Mc bile yapıyoruz. 2. boss dayız :P. Full türk bi guild.
Öne çıkan mesajlar