Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaslar Bl Baydı Icınde turk vatandasların bır arada bulundugu bır server onerebılırmısınız aranıza geleyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Chromaggus'da çok var sanırım, ben de yazın oraya başlamayı planlıyorum, şu anda Night Elf Warriorum ile mutlu bir hayat sürüyorum Venture Co'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ya Banada Surda Var Burda Var Dıyen Cokta Ole Arıom Bulamıom Varsa Bılen Ally yada Hord Acayım ona gore Turk Guıldı Istıorum :( Ing yok bende olsa bl de 1 sanıye durmucam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hmm topic aç yeni server yeni guild vesaire diye yada dur bu topici o yöne çek... ör: Yeni serverlardan birinde ...(ally yada horde) olarak yeniden başlayacak guild kurucak kadar kararlı arkadaşlar var mı?(bulduğun an 4-5 kişi gidin açın bi serverda güzel adlı ii bir guild sora bende gelirim heheh) Yeterli 4-5 kişiyi bul sonra devamı gelir...(ör:ben) Bilmediğimden türk guildleri biraz saçma oldu kusuruma bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ha 2 Oldu Iste BırSen Bır Ben Blde Ne Rank kasabılıorsun Ne Baska Bısı Bg Sırası 2 gune gelıor :D Yokmu 3.vatandas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dentarg'a bekleriz yeni oluşumlar içine girmeye çalışıyoruz bizde...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 dentarg a gelırızde bana yenı server lazım bl kadar eskı olmasın en azından dentarg ın durumu nasıl bılmıorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Levelleri düşük seviyede merak etme rahat olursun zati mantıken yeni yazılan anatolian guild yazısınıda görmüşsündür yeterli sayıda Türk te buldun işte.. [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:31 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tmm gıdıom o zman ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dunemaul'da horde tarafında Hammerheart var. Mc bile yapıyoruz. 2. boss dayız :P. Full türk bi guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar