Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 beyler yardım edin ya evde pc yi acamıyorum win2k kullanıyorum windows yukleme yerine geliyor bitiyor sonra hızlıca mavi bi ekran cıkıyor hic bişe gozukmeden kendliğinden reset atıyor lütfen cevap verin bios falan ayarlicakmiyim yardım piliz lütfen kafa yiyecem ha bu arada bilgisayar tekme atiyim derken Reset butonuna köstüm tekmeyi yanlışlıkla sonra açılmamaya başladı yardım edersenız sevınırım[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sen kaşınmışsın... Kasayı açıp içerden bak reset tuşuna ne alemde diye. (ön kapağı da kaldır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 git format at tekrar win2k veya winxp kurmaya çalış sonra worm hedesini düzelt o da bitince hala sorun yaratıosa bilgisayarcıya götür. rica ederiz piliz.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ulan xaydar ne alemsin (bilerek yazzzdım) Olum pc yamuldu bu gün geldilerde goturduler bizede bi fiş bıraktılar eğer format atılacaksa garantiye dahil değilmiş Ayfayı yedik ama ben Catscrath'e sordum icq dan adamda bana öle dedi yani win2k cd si olsa calıştırabılırdık dedi eğer cd le olmazsa format atılacak sanırım adamlar careyı solemediler sistem dosyaları bozulmuş tekmeyle nasıl bozuluyorlarsa artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar