The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bundan evvel belirttigim gibi sitem text uzerine kurulu,Bu yuzden bazen sayfalar 4 sayfa uzunlugunda olabiliyor, Ama eyer ben bir back ground koyduysam,her (mesela)40 satirdan sonra birkez daha cikiyo bu background, Ben sunu yapmak istiyorum,sadece 1 back ground olucak ve ben nekadar cekersem cekiyim scrol u asssagi veya yukari bu back ground sabit duracak, Umarim dedigimi anladiniz simdi okuyunca bende anlamadim lol :d[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis [Bu mesaj The_Guardian tarafından 31 August 2003 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 [hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Yaptim ama ise yaramadi. [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis[smal] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 31 August 2003 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 o yazdığım satırı direk eklemedin dimi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 simdi koydugum resimde kucuk bir resim Boyle oluncada bir suru yanyana oluyor., Bu resimi sadce bir tane yapip ayricada kitlemenin kodu nedir(kitlemenin kodunu da ogrendik soalun)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 onu bende çok aradım html ile yapılmıyo sanırım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar