The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bundan evvel belirttigim gibi sitem text uzerine kurulu,Bu yuzden bazen sayfalar 4 sayfa uzunlugunda olabiliyor, Ama eyer ben bir back ground koyduysam,her (mesela)40 satirdan sonra birkez daha cikiyo bu background, Ben sunu yapmak istiyorum,sadece 1 back ground olucak ve ben nekadar cekersem cekiyim scrol u asssagi veya yukari bu back ground sabit duracak, Umarim dedigimi anladiniz simdi okuyunca bende anlamadim lol :d[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis [Bu mesaj The_Guardian tarafından 31 August 2003 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 [hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Yaptim ama ise yaramadi. [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis[smal] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 31 August 2003 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 o yazdığım satırı direk eklemedin dimi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 simdi koydugum resimde kucuk bir resim Boyle oluncada bir suru yanyana oluyor., Bu resimi sadce bir tane yapip ayricada kitlemenin kodu nedir(kitlemenin kodunu da ogrendik soalun)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 onu bende çok aradım html ile yapılmıyo sanırım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar