Brigand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Pederi ikna ettim adsl'i tekrar açtırttım 1 aydır sinyal bekliyorum, port yokmuş, 30 kasım 2005'ten sonraki bütün başvurular hala bekletiliyormuş yani bizim burdaki güzergahta öyle. Zaten Türk telekom müdürlüğü değil çay ocağı gibi bişi O_o paylaşmak istedim,görün çok sevgili türk telekomunuzun yaptığı işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 olur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 allah sabır versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 portlar sorun olmaya başladımı ben adsl alırken adam bana şimdi alın yoksa ilerde portlar dolar gibisinden bir laf etmişti meğer gerçekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eyüp sabrı lazımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 abi git 20ytl wer bak nasil bağlarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Allah allah sabah telekom aradı portlar geldi dedi hemen gittim başvuru tekrar imzalandı falan filan ama kadın 72 saatten önce gelmez diyo. Deli etcekler ya tatil bitmeden sinyali göndermicekler belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar