Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben de normal beta hesap var, beğenmedim. amaa vermem .. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şu an kapandı mı server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 pre-order etmeyeyim sen iyi güzel mert süper akıllı coşkun gururlu onurlu mutlu sevimli hızlı iyi yürekli arkadaşımızsın verirsin sen.(direk nakit olarak söyle olmazsa.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 preorder edenler de giremiyor ki normal beta sessionlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi sen hala zeki akıllı süper güçlü çevik onurlu gururlusun verirsin şifreyi .dimi canım süper akıllı arkadaşım.ben seni çok severim sen çoooook akıllısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi girip bakacam son kez. sonra veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iyi bakıcanda tık yok kandırmıyosun dimi beni süper akıllı yüce onurlu gururlu ileri görüşlü zeki çoşkun ulu arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Buda benim yüce karakterim, artistik bir SS aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yine 700mb patch gelmiş ohoo, attım sana pm'den hesap bilgilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://eu.autoassault.com/openbeta/ Open BETA!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben beğendim oyunu, daha doğrusu bir action mmo su beklerken karşımda bulduğum sistemi sevdim. pvp ve craft, skill ağaçları gayet hoş, questlerde çok sığ olabilecekken daha ileri taşımış oyunu, ama çabuk sıkabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar