-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aynen fotoyu mage cekmiş bide konusmaları kapatım koyacaktım dio :) [Bu mesaj -Cursed- tarafından 05 Ocak 2006 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol hatta lololooll :D Bu fotoyu AKI çekti..ve bana gönderdi.mSnden.Yani Yuh bunu anlayamadınızmı..Fotoyu ben çektim demedim size..hey allam :D PM bende blocked tı..PM açma muhabbeti de o.He tamam dediğiniz gibi olsun o foto fake :D Ben çizdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Anatolia090, 05 Ocak 2006 11:39 tarihinde demiş ki: Storm u fazla abartıyoruz bence.Neden diyecek olursanız o adama ben 900 vurdum SD ile..arkamdaki diğer KasarHood gelip beni kesmeseydi 3-4 SD bi Scream le yatardı zaten.. fazla büyütmeyin...bu arada benim o 900 vurduğum char da 65 lvl bi warrior.. sen SD ile 900 mü vuruyorsun simdi? 65 lvl warriorla hemde? elinde ne var bu warriorun? adı ne?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 SD yle 70 lvl birine 900 vurmak ne demek sen bilirmisiN? Adını ne ypaacaksın warrior un.70 LvL birine vuruyorsun...60 lvl lvl birine vurmuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ekip işi kardeş ekip org larda lwl 70 üstünlüğü war ama sonuc base basmaksa biz warız demi la AKI[signature][hline]nick:omen_bad lwl :6x serwer:diez np : 1xxk clan :YOK Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok bende 65 warriorumda merak ettim nasıl vurduğunu bi anlatta bilelim? mademki bukadar büyük gölgesinden faydalanalım dimi?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla ben bunları buraya Sidik yarıştırmak için yazmadım.. Birsürü 65 var..İtemin varsa Kralsındır..İtemin yoksa Paspalsındır..Bukadar basit Konuyu yarışa çevirme ..Çevirsek bile ben zararlı çıkmam bunuda unutma...Go Knightonline play now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :) iyide burda bilimum yarıştırmalarda bulunan kişi ben değilimki. bir SS yollamışsın ve Storm :P ağa ben Bowl dayken pLs Rush ma diyordu ama ben pm'i kapadım demişsin. akı cz de bunu sana nece söylüyordu? bende bir cok mage 900 hatta daha fazlasını vurdum fakat elindeki silahla deil ? mademki kesebiliyorsun öyleyse neden kesmiyorsun? adam hergün OB'un önünde dolanıyor engel olun olabiliyorsanız. neden bu tür yorumları yapma gereği duyuyorsunuz? adam uğraşmış ve büyük bir çabayla 70 olmuş ve önüne geleni kesiyor.oyunun sitesine bakar isen NP sinde artan ivmeli bir yükseliş var.akı tek 70 mage deil ama emsallerinden daha iyi pk yapıyor.bu bir başarıdır ve taktir edilmesi lazım. öyle keserdim de ilelerle olmuyor,kimseye çamur atmadan başarıları layıkıyla ödüllendirmeyi nezaman öğrenicez acaba. başka bir forumdada town novalıyor sürekli diye adama küfür ediyolarmış onu öğrendim. iyide bu oyunun amacı PK neden adam PK yapıyordiye küfür ediyorsunuz.hemde kimi sinlerin yapığı gibi macro kullanmadan yapıyor arkadaş işini. ben taktir ediyorum....[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sevgili LeveL Daşım.. Son Yazışımdır.. O fotograftaki Char Benim 2.Charımdır.Oyunun Eskilerindenim bende..AKI de çok iyi ve sevdiğim arkadaşımdır. Bowl dayken pls rush ma yazısınıda ben gırgırına yazdım :P koydum okumuşsan....Elimdeki Silahla 900 Vuramam Evet.. ama Totamic Spear +7 yanına Giga alırsan eline o zaman dur diyemezler sana...Şimdi 70 LvL Olmak Kolay değil emek var ortada.Ama Strom şuanda itemleri ve Elbise olarak düşük vaziyette yok indirin o zaman falan yazmışsın birde Ben Onu gördüğüm zaman Attack yapmıyorum ona...Arenaya giderim... nickimi Clanımı açıklamayacağım...Sende açıklama Bu konuda burda kapansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hehe the strom oynamayı bılmıyor o yuzden 490k npsi ve 70 leveli var the strom 900 dmg yiyor o yuzden 80 spear def 20 ax def 45 dagger def vs.vs. var bo$ konu$mayın bo$ :) ben 2k dmg de yedim Jimxrox nickli sinden kendisi çok sevdigim bi arkada$ım :) bana sürekli acid pot atıldıgını burda cogu kımse bılmez , acid atılmıstı ustumdeki set kırılmıstı dolayısıyla dd yoktu üstüne malice de vardı geldi adam 2k yı koydu bana ne varki bunda :) sora bende 5123901k hp felan yok czde ortalama 3800-4k arası bir hp ile geziyorum , küfür olayına gelince edenlerin kendi acizliği , sizde level kasın sizde item yapmaya calısın sizde kesin önünüze geleni.. öyle oturarak çene çalmayla yapılcak i$ler değil bunlar Sevgiler[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 [Bu mesaj AKI tarafından 05 Ocak 2006 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 1 saat sonra oyundaim :D OB Bowl :) PM atarım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen kimsin bu arada ben kimseye bowlda bilmemne yapma felan demedim bu arada ben cüneyt idris değil + senin kralın gelsin 900 dmg vursun bana ok batman 70 skilli +8 gigasıyla 700den yukarıya cıkamazken baktım sen 900 lerde 1klarda fln uçuyosun koçero[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaHeL_MeTa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Jimxrox da hacklendi bu arada artik sana o 2 k damage i atamiycak:( çok yakın arkadasimdir kaan benim reelden[signature][hline]Diez 61 LeveL-Elemantal Lord Np:5X k You FeeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen tanımazsın beni.. boş koy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kaan 1tanedir yaw :-)[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Anatolya sıfır doksan ozaman öyle bo$ konu$ma tamam mı canım benim ?[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaHeL_MeTa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet 1 tanedir ama yasik yaa w8 gitti jimxrox gitti allah belasini versin hackerlarin[signature][hline]Diez 61 LeveL-Elemantal Lord Np:5X k You FeeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Arkadaşlar bu arada o ss deki warrior ::Batman:: olayı tam anlayamadım , bu Anatolia090 nickli ilerizekalı benim diyemi yedirmeye calı$ıyor size anlamadım ondan söyleyeyim dedim[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya dümbük önce ben çektim dedi kıvırdı,sonra strom msnden filen gönderdi dedi,kendi çapında bişi yapmak istiyo salla,zenginin dostu çok olurmuş misali[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Benim charıma yorum yapmaya layık olcak bi adam olsa eywallah çekerizde, nickini bile bilmiyorum asalağın. Buna kalsa hb nin önündeki derede balıkta tutuluyodur[signature][hline]Server : Diez Nick : The_sTRom Lvl : 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: AKI, 05 Ocak 2006 20:26 tarihinde demiş ki: Benim charıma yorum yapmaya layık olcak bi adam olsa eywallah çekerizde, nickini bile bilmiyorum asalağın. Buna kalsa hb nin önündeki derede balıkta tutuluyodur :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bad_omen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 snsıovsıpvsovnsoıvmspımvspmvsosvssnpnvmskvmskvsklvmsdvmspvmskvsmkovmsdlşvmskvnsmvsv storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar