BlackDoor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla Ben Org Olsam Kesin Ujio Dada Ama El mOradım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Her Zman ki Gbi Oyum ::Ujio:: nun You Are Number 1 in Ares :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yaw geçen seferde herkes Oje ve Ujio ya verdi die dusnursek bu allahın DRT klanının lideri nasıl King oldu.. Birisi bunu bana açıklayabilirmi bu adam çogunlugun oyunu almayı nasıl başarır.. Serverin buyuk cogunlugunun turk oldugunu dusunursenız bu adamın King olma şansı % deil binde bilmem kaç olmalı iken adam bir anda King oldu... Adım gibi eminim gene birisi çıkacak ve hiç yoktan King olucak ve tabiki bu yabancı birisi olucak... Bu oyunda bir Turk 'u King yapıcaklarını ben pek sanmıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bild kadarıyla en son drt_ladyknight kraldı o damı atıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ::ujio:: bence olması gerek King xD Ama oje kardesimizde iyidir.Hayirlisi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyi Olan kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HANNIBAL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 drt clanından bi kaç kişi lvli düşük kişilere pm atıp duruyolardı ole kral olmuştur o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 drt twisted lady var 70 mage o aday gost dıe oldu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar