fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 karus king seçilcek yine.::ujio:: we oje adaylar hangisi seçilirse seçilsin çok ii olcaına we hakettiklerine eminim siz de boş geçmeyin kesin kullanın oyunuzu ^^[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 o olmucakta ben mi olcam ??[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bobert e oyunuzu vermeyinde kime verirseniz verin. Ben oyumu tabiiki ::ujio:: ya ayırdım ve cafedeki bütün veletlerede söyliycem . Bence bu sefer kral kesin ve net olarak ::Ujio::[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim lidere bakk ujioya veriyoo deniz kac para verdin bizim lidere ahahaha kardesim benim ben olmassam ujio olsun tabii :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yahu ben kaldı francis. Bobert zaten kral deilmiydi ? Bu king de hanki yırtık dondan çıktı şimdi ?[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 puhahha kop bu o joey deil xD[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Cure_Shot, 06 Ocak 2006 14:58 tarihinde demiş ki: yahu ben kaldı francis. Bobert zaten kral deilmiydi ? Bu king de hanki yırtık dondan çıktı şimdi ? yeniden seçiliyo.emin deilim ama sanırım aylık yenilencek kral?_?[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 oy vermeyi yeni bi topicte ss ler ile anlatırsanız çok ii olur :) uijonun oyları 2 ye katlanır xD[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Joey, 06 Ocak 2006 14:56 tarihinde demiş ki: Bobert e oyunuzu vermeyinde kime verirseniz verin. Ben oyumu tabiiki ::ujio:: ya ayırdım ve cafedeki bütün veletlerede söyliycem . Bence bu sefer kral kesin ve net olarak ::Ujio:: k2 den daha iyi bir ticari zeka "50 oy 2gb isterseniz pm me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 luufersona afişleri yapıştırdım -.-" kayıp aranıyor :D:D [signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ [Bu mesaj Aware3___ tarafından 06 Ocak 2006 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ujio orc mu ? :P[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ohaa ujionun hayran kitlesii cokmuss :))) herneyse herkezin kendi bahtı neyse oo bizde yoldaki vatandaştan oy isticez napak :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: w00t, 06 Ocak 2006 15:12 tarihinde demiş ki: ujio orc mu ? :P cüssesine bakarsan haywan :)[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :horace: afşler hoş oldumu??[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Aware3___, 06 Ocak 2006 15:14 tarihinde demiş ki: said: w00t, 06 Ocak 2006 15:12 tarihinde demiş ki: ujio orc mu ? :P cüssesine bakarsan haywan :) ben başka birseyi ima ettim ;)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Oylarımız ujio'ya hadi bakimmm :D[signature][hline]VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 humanlarda kral jade :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Kral Ujio oje sende oyunu ujioya ver :)[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 xD verende sağ olsun vermeyende ojecim hafızım başarılar :D[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Polithe1st, 06 Ocak 2006 15:18 tarihinde demiş ki: Oylarımız ujio'ya hadi bakimmm :D +1[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: w00t, 06 Ocak 2006 15:12 tarihinde demiş ki: ujio orc mu ? :P :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 orcları bilmem ama gecendede jadeye werdik kral olamadı insallah bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 oldumu bari ujio kral ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kralı bırakın ya da ... Bu kadar kıronun olduğu bir oyunda kralı napcanız olsa olsa GRAL olur.... Ama AGA ya da AĞA lazım bence... Vote for new AĞA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar