AmDAtHLon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Sonunda kurdum kendı clanımı :) gelmek ısteyen arakdaslar oyunda bana ulaşabılır lvl sınırmalaması koymuyorum ama 60 altı pek almak ıstemıyorum tabı np lı arkadaslara daha cok ıhtıyacım var :D (syraxx'a ayrıca tsk pelerın gorevı ıcın yardımını eksık etmedı )[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares Karus lvl: 57 XD np:1xxx XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingoz_64 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi bok yedin napam yani kjurduysan bende gods clanını kurdum varmı len[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: cingoz_64, 06 Ocak 2006 15:15 tarihinde demiş ki: iyi bok yedin napam yani kjurduysan bende gods clanını kurdum varmı len o_O[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares Karus lvl: 57 XD np:1xxx XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingoz_64 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şaka şaka aga iyi kurmuş uns gördüm clanını güle güle kullan:)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bura paticik demi ?_? yanlış yer gibi geldi :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingoz_64 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 güzel ozaman hahahaha: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 clan kurmak zor ama kurmusun artık hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Esasında clan kurmak kolay clanı devamlı yapmak zordur. Hayır olsun[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hadi hayırlısı olsun :D[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rank Name NP 60 ::Juarez:: 486352 güzell :)[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 puhahaha bnm clanımdaki adamları çıkarttı kendi kurduu clana aldı neyse hayırlı oLsun o_O[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ lvl 61 elemental lord Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bide Bozmasaydın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 la aware nerdesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 cafede yım ama sen yoksun hangı cafedesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayırlı olsun clanın ermac_tr werdi bize alt clan saolsun takılıoruz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Olm Clan 6 ocakta kuruldu :D:D:D siz yenimi hayırlı olsun dionuz dagıldı grade 1 oldu zart ol zurt oldu adam yeni tebrik edio xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar