CraZy_FroG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaşlar başlık için kusura bakmayın fakat artık forumda o kadar saçma konular açılıyo ve ilgi onlara doğru yoğunlaşıyo bende böle bişey yapmak zorunda kaldım şimdi gelelim esas konuya oyuna giriyorum 5 dk geçiyo ve hata raporu veriyo buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 delete new install[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 e tmm da ara bul yani snn açtıgın konu çok mu mantıklı?[signature][hline]VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO VOTE FOR UJIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 mantıksızlık göremiyorum ama başlığı ilgi çekmek iiçin yazmış olabilir re-install yap arkadaşım yda bidahaki pachi bekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar