BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Sunları engellemek icin bi site yok mu. makinada worm mu war ne warsa paso yeni pencere acılıo. bunlar nasıl engellenir yardım[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız!
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tam olarak site veremicem ama bende google toolbar war ve pop-up ları engellio.Bence kuıllanışlı.Google dan arama yaparsan bulabilirsin[signature][hline]NedeN Ki?
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 google a gir abi. Yahoo toolbar yaz. tamammı. indir onu. onda hem antyspy bile var. virus taratıyon pc de. çok süper.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bence popupları engellemekten ziyade antispyware kur.. spywarenuker XT öneririm... yeni çıktı artık live shield özelliği de var[signature][hline]a.k.a. fastreload
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 mozilla firefox ve avant browser kullanırsan hiçbir sorunun kalmaz...[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Firefox kullan. Şuanda açılan popuplar içinse registry e gir. Orda popupla açılan sitenin ismini arat ve buldugu herşeyi sil. Ve başlangıçta açılan tanımadıgın bi program varsa onuda start up tan kaldır.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 06 Ocak 2006 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Lethious, 06 Ocak 2006 12:52 tarihinde demiş ki: mozilla firefox ve avant browser kullanırsan hiçbir sorunun kalmaz... kesinliklekatılıyorum. firefox hepsini engelliyor[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar