Victorial Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 druenler bu konu hakkında birşey yapabilir miyiz? mesela bir başlıkta bana soru sorulmuş ama ben 2gün sonra fark etmişim ve şimdi cvp yazamıyorum. bu sitedeki amacım da belli. kimseyi rahatsız etmek için gelmedim. öğrenmek, öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum. ama bu baraj şeysi yüzünden yapamıyorum. ayrıca "trade" başlığına 2gün barajı yüzünden yazamıyorum. KİMSE YAZAMIYOR ZATEN. bu fonksiyonu değiştirebilir miyiz? eğer olmuyorsa, bari burayı 100 postu harcama başlığı yapalım. bir an önce doldurup eski başlıklara da yazalım? ne diyorsunuz?[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 22lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer ) Server : Aege
jestergod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 asdfgfdsa siftah benden[signature][hline]Silkroad Online Nick: Fangorn & Level: 4x & Guild: Laming Corporation & Server: Troy ---------- - elektrik alamadım senden Hulusi - e tabi yavrum, $alteri kaldırmadın daha, - ??!!? nası yane? - kaldır bak $alteri, nasıl veriyorum elektriği - bu mu $alter - ohoooo, hade canım hade, sağdan sağdan..... - .............
aramil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 +1[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 44 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Resim için tıkılın.
saldur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 al benden de bişeyler :)[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu baraj denen şey tam olarak neykine?[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hakkatten garip bir olay ve forumda post kasmakta yasak böyle bir olayı ancak yeni gelenler ve konu dışı bölümünde yapabiliriz bende daha aşamadım :D[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 22 Job:Trader Job LV:2 Guild:Atlantis
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaf bu silkroad çok deli oyunmuş haa
druenler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 forumun kendi ayarlari ile ilgili alan yetkililerin yapabilecegi hic bir sey yok (genel yoneticilere bildirmek disinda). lakin bildirdim bende.
Öne çıkan mesajlar