B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 muahah en güzel notlar benimkiler demekki. hiç 4-3--2-1 yok . hepsi 5 :D ama yaş biraz küçük orta sondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 8 tane zayıf :D var Slm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayatımın ilk birini aldım kosayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ulan vizeler iyi geçtide finaller cok kötüydü bütünlemeye kaldım pff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cem_024 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pc_kopatt kardeş sen hangi server desin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben tembelım dıyodum benden beterler varmıs lıse sondayım 4 sayıf var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 5 yane zayıf var matematik başta gelio ama ben 1 leri 4 yaptım :P babam yuttu abim çaktı :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 2 zayıf var ama tanıdığım biri 14 zayıf getirdi valla ben babasının yerinde olsam evlatlıktan redederdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chaichan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 b_a_h_a sen yine abim sin ben orta 2 deyim(bu arada AGA deilim şimdiden söleyim) fen hariç 5 ama fende zorla kafa basmıyo napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chaichan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 b_a_h_a sen yine abim sin ben orta 2 deyim(bu arada AGA deilim şimdiden söleyim) fen hariç 5 ama fende zorla kafa basmıyo napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar